Bistrița-Năsăud: Mandat de arestare în lipsă pentru autorul jafului armat de la o unitate bancară

Bistrița-Năsăud: Mandat de arestare în lipsă pentru autorul jafului armat de la o unitate bancară

Anchetatorii din cazul jafului armat comis marțea trecută la o unitate bancară din municipiul Bistrița au redus cercul de suspecți la o singură persoană, urmând ca pe numele bărbatului să fie emis un mandat de arestare în lipsă, potrivit informațiilor furnizate, luni, de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Alexandra Vereșezan.

"Polițiștii, împreună cu procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, efectuează demersuri procedurale în vederea punerii în aplicare a unui mandat de arestare în lipsă, întrucât persoana se sustrage", a spus Vereșezan.

Întrebată dacă suspectul este bistrițean sau din alt județ și dacă sunt informații cu privire la o posibilă ieșire a infractorului din țară, reprezentanta poliției bistrițene a spus că aceste date nu pot fi comunicate momentan.

Bărbatul care a comis jaful armat din data de 5 iulie, la o unitate bancară din Bistrița, a reușit să fugă cu aproximativ 19 000 lei. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din bancă a reieșit că autorul tâlhăriei calificate este un tânăr în jurul a 30 de ani.

Agenția care a fost jefuită nu avea paznic, ci doar sistem de supraveghere și alarmă.

AGERPRES/(A — autor: Tina Țucui, editor: Dănuț Pușcașu, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Zvon...

3 „Am fantasme sexuale cu ea. Îți vine s-o iei și s-o pui acolo pe masă!"

4 CULISE Președintele Iohannis a decis să nu-l mai desemneze pe Cîțu premier / Care sunt variantele din PNL

5 Așa o fi?