Bistriţa-Năsăud: Poiana cu narcise din Munţii Rodnei îi aşteaptă pe drumeţi începând cu acest sfârşit de săptămână

Bistriţa-Năsăud: Poiana cu narcise din Munţii Rodnei îi aşteaptă pe drumeţi începând cu acest sfârşit de săptămână

Bistriţa, 15 mai /Agerpres/ - Poiana cu narcise din Munţii Rodnei, de pe Vârful Saca, va putea fi vizitată începând cu acest sfârşit de săptămână de iubitorii muntelui, a anunţat vineri, pe pagina de socializare, Administraţia Parcului Naţional Munţii Rodnei (APNMR).

"Administraţia Parcului Naţional Munţii Rodnei anunţă turiştii interesaţi de drumeţii la Poiana cu narcise din Valea Vinului că este pregătită să-i întâmpine! Intervalul optim pentru vizitarea Poienii cu narcise este de aproximativ 1-2 săptămâni, începând cu această dată. Turiştilor care vor vizita Poiana cu narcise, le dorim să se bucure de peisajul inedit, să facă fotografii, să poposească pentru a admira zona şi îi rugăm de asemenea să se informeze referitor la starea vremii înainte de plecare, să nu culeagă flori, să nu abandoneze gunoaie, să păstreze un comportament civilizat", au scris cei de la APNMR pe Facebook.

Pentru a admira narcisele din Munţii Rodnei, drumeţii trebuie să achite un bilet, care poate fi plătit printr-un sms la numărului 7473, cu mesajul PARCRODNA1, în valoare de un euro, plus TVA.

Din Valea Vinului, turiştii pot alege două poteci către Poiana cu narcise, drumul până la Vârful Saca fiind estimat să dureze în jur de trei ore.

Poiana cu narcise din Munţii Rodnei, arie protejată de interes naţional, este situată la atitudinea de 1.600 metri şi se întinde pe o suprafaţă de cinci hectare. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana a fugit cu „morcovul italian”?

2 VIDEO Ea este „găuritoarea” de prezervative din Sibiu

3 VIDEO Priviți ce postează Armata Rusiei!

4 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

5 Valentin Naumescu: Rusia a luat deja decizia privind Ucraina / Amănuntul uitat de mulți și invocat de profesor