Bistriţa-Năsăud: Tineri trimişi în judecată pentru omor şi tâlhărie comise în Elveţia; vor fi judecaţi în ţară

Bistriţa-Năsăud: Tineri trimişi în judecată pentru omor şi tâlhărie comise în Elveţia; vor fi judecaţi în ţară

Doi tineri din judeţul Bistriţa-Năsăud, care în urmă cu doi ani au intrat în casa unui elveţian, asupra căruia au exercitat acte de violenţă ce au condus la decesul victimei, şi de unde au furat bani şi bunuri, au fost trimişi în judecată de către procurorii bistriţeni şi vor fi judecaţi în ţară pentru faptele lor.

Potrivit raportului de activitate pe luna februarie, postat joi pe site-ul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, cei doi au fost trimişi în judecată "pentru infracţiunile de omor calificat şi tâlhărie calificată, constând în aceea că, la data de 4 martie 2018, împreună cu un alt inculpat cercetat în prezent în stare de arest preventiv de către autorităţile judiciare din Elveţia, au pătruns fără drept în locuinţa victimei S.G. din Geneva, Elveţia, de unde, prin întrebuinţarea de violenţe care au condus la decesul victimei, au sustras suma de 1.900 franci elveţieni şi două ceasuri".

Victima, un bărbat, avea 62 de ani.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, Adrian Briciu, a precizat pentru AGERPRES că autorităţile elveţiene au decis ca procedura să fie preluată de către partea română, astfel că cei doi vor fi judecaţi, în primă instanţă, de tribunalul bistriţean.

Cei doi inculpaţi, aflaţi în prezent în arest preventiv, au fost reţinuţi la sfârşitul lunii septembrie a anului trecut. AGERPRES / (AS - autor: Tina Dumitrescu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…