Bistriţa-Năsăud: Un câine fără stăpân a atacat mai multe persoane şi a omorât două patrupede

Bistriţa-Năsăud: Un câine fără stăpân a atacat mai multe persoane şi a omorât două patrupede

Un câine fără stăpân a atacat, sâmbătă, mai multe persoane din municipiul Bistriţa care îşi plimbau animalele de companie şi a omorât două patrupede, fiind necesară tranchilizarea lui, potrivit datelor transmise de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Bistriţa-Năsăud.

Locuitorii din zona unde s-au produs agresiunile au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

"În această dimineaţă, jandarmii din cadrul Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa au intervenit în zona străzilor Împăratul Traian şi Dragoş-Vodă din municipiul Bistriţa, unde mai multe persoane au fost atacate de un câine agresiv care prezenta pericol pentru toţi cei aflaţi în apropiere. Jandarmii au anunţat imediat şi pe reprezentanţii Serviciului de Ecarisaj din cadrul Primăriei Bistriţa, pentru a putea interveni la timp pentru prinderea animalului agresiv. La faţa locului, jandarmii au luat legătura cu cei care au apelat numărul unic de urgenţă 112 şi care au reclamat incidentul. Cei prezenţi în zonă au relatat că un câine de talie mare, de culoare neagră, a atacat iniţial o femeie care se afla la plimbare cu câinele său şi a creat panică în rândul persoanelor aflate în apropiere. Ulterior, câinele agresiv a atacat şi alte persoane aflate cu câinii la plimbare în imediata apropiere", a informat IJJ.

Persoanele atacate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă doi câini de rasă, de talie mică, au murit după ce au fost muşcaţi de animalul agresiv.

Jandarmii, alături de poliţişti locali şi de reprezentanţi ai Serviciului de Ecarisaj, au urmărit câinele agresiv, care a fost identificat în zona unei parcări, a fost tranchilizat şi transportat la adăpostul de animale fără stăpân.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că animalul în cauză nu are proprietar. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...