Black Friday - cel mai așteptat sezon de reduceri din an

Black Friday - cel mai așteptat sezon de reduceri din an

Cea mai așteptată perioadă de reduceri a început. Dacă îți dorești să încerci produse noi, să testezi produse de ultimă generație, sau să faci schimbări prin casă, acum este momentul: o lună întreagă de reduceri. În fiecare săptămână ai reduceri noi pentru produsele care te interesează.

În acest sezon, ai oferte de până la 50% reducere, iar dacă ai urmărit un articol pe care ți l-ai dorit, acum îl poți lua cu o reducere foarte bună. Black Friday este cel mai bun moment pentru a face cumpărături!

Cele mai bune reduceri de Black Friday

Black Friday începe pe 27 octombrie și se termină pe 23 noiembrie. Astfel, ai până la 30% reducere la telefoane, tablete și smartwatch-uri: până 40% reducere pentru laptopuri, sisteme PC, monitoare și imprimante: până 30% reducere la produsele de gaming; până 20% reducere la televizoare și produse audio – video; până 30% reducere la electrocasnicele mari; până 30% reducere la electrocasnice mici și veselă; până 40% reducere la mobilier, sanitare, bricolaj; până 45% reducere la articole de bebeluși; până 20% reducere la gama auto-electronică și anvelope, până la 30% reducere la produsele de climatizare; până la 30% reducere la beauty și cosmetice; până la 20% reducere la produse pentru întreținerea casei; până la 20% reducere la vehicule electrice și articole sportive; până la 45% reducere la băuturi.

Ce produse sunt reduse de Black Friday?

Reducerile sunt dinamice și în fiecare săptămână se vor schimba. În funcție de categoria de interes, alege reducerea cea mai bună.

Chiar și produsele nou lansate anul acesta sunt la reducere, nu doar produsele pe care deja le știi. Apple a lansat produse noi, la fel și Samsung. Dacă dorești să-ți schimbi vechiul telefon sau te interesează un alt gadget, acum este momentul să profiți de oferte.

Încearcă experiența cinematografică la tine acasă cu noile televizoare inteligente. Urmărește modelul de televizor preferat și ia-l cu cea mai bună reducere de Black Friday!

Și cum este sezonul schimbării anvelopelor, ar fi de folos un set de anvelope noi pentru drumurile tale zilnice. Pregătește-ți mașina pentru sezonul rece și profită de reducerile pentru anvelopele de iarnă sau all season.

Ești pasionat de gaming sau ai un copil care își dorește cele mai noi jocuri? Urmărește reducerile pentru PS4 și PS5, dar și reducerile pentru cele mai populare jocuri.

Oferte de vacanță – travel

Dacă anularea zborurilor și problemele cauzate de grevele din sistemul aerian, te-au făcut să-ți anulezi planurile de vacanță, Black Friday îți aduce cele mai bune oferte pentru vacanța mult dorită.

Mergi în Tenerife cu 549 euro, iar minivacanța de 1 decembrie te poate prinde în cel mai exotic loc de pe pământ. Insula celor o mie de experiențe te așteaptă. De Black Friday îți rezervi vacanța în Tenerife!

Planuri de Crăciun sau de Revelion? Alege Bulgaria pentru pârtiile de schi de la Bansko sau Antalya și Cappadocia pentru experiența zborului cu balonul. Dacă îți dorești să ajungi în Maroc, poți alege un circuit pentru orașele imperiale. Nu uita și de ofertele Early Booking pentru vara 2023. Alege cea mai bună reducere pentru Turcia, Bulgaria, Spania și multe alte oferte cu prețuri foarte bune.

Bucură-te de Black Friday și de cele mai mari reduceri din an!


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”