Black Friday de Iarnă

Black Friday de Iarnă

Dacă ai ratat reducerile de Black Friday din noiembrie, ai ocazia să cumperi produsele mult dorite cu reduceri speciale. Ce produse sunt reduse de Black Friday de iarnă? Reducerile ajung până la 50% pentru produsele din categoria IT, comunicații, gaming, electrocasnice, produse pentru casă și grădină, dar și cosmetice și accesorii de beauty.

Când începe Black Friday de iarnă!

Black Friday de iarnă ȋncepe pe 17 februarie și durează o săptămână, până pe 23 februarie. Ȋn această perioadă găsești mii de produse la super ofertă. Este o bună ocazie să-ți achiziționezi produse moderne sau să-ți schimbi produsele vechi cu unele de ultimă generație. În schimbul produselor electrocasnice mari, vechi, primești un voucher în valoare de 150 de lei, pe care îl poți folosi la achiziția unor produse noi, dacă le predai pe cele vechi.

Cele mai bune reduceri de Black Friday de iarnă

Beneficiezi de reduceri de până la 50% la telefoane și tablete, electrocasnice mici și accesorii beauty. Dacă dorești să pregătești cadourile pentru luna martie, ai prețuri mai mici cu până la 50% pentru produsele cosmetice, produse din categoria de sănătate, băuturi și multe altele.

Primăvara, produsele de bricolaj sunt la mare căutare. Ai ocazia să achiziționezi produse din categoriile de bricolaj, sanitare și mobilă cu reducere de până la 40%. 

Pasionații de tehnologie și gaming vor găsi reduceri de până la 30% la produsele favorite. Te-ai săturat de telefonul vechi? Unele magazine au programe speciale de buy-back și în schimbul telefonului vechi poți primi un voucher dacă ești de acord cu oferta de preț oferită de ei. Pe lângă reducerea de Black Friday pentru telefonul ales, poți folosi și acest voucher valoric.

Oferte de vacanță

Dacă nu ți-ai rezervat vacanța pentru 2022, acum este momentul. Ești adeptul vacanțelor de tip circuit? Poți vedea cele mai cunoscute locuri din Turcia, precum Antalya, Pamukkale, Laodicea, Hierapolis și Cappadocia cu prețuri începând de la 99 Euro/persoană și ai inclus transport aerian, taxe aeroport, cazare la hotel de 4* cu mic dejun, asistență turistică ȋn limba română.

Poți alege oferte foarte bune și pentru un sejur în Bulgaria, Grecia, sau chartere către Dubai sau Iordania. Dacă îți dorești o vacanță către țările asiatice, Sri Lanka poate fi destinația ideală.

Bucură-te de Black Friday de iarnă și alege acele produse pe care ți le dorești sau chiar vacanța mult visată!


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?