Black Friday de iarnă

Black Friday de iarnă

Luna ianuarie este luna reducerilor, iar Black Friday de iarnă îți aduce reduceri consistente la produsele preferate. Dacă ai pierdut reducerile din noiembrie, acum ai ocazia să-ți achiziționezi cu prețuri foarte bune favoritele.

Black Friday de iarnă începe pe 26.01 și se termină pe 01.02. Reducerile ajung până la 40% pentru produsele din categoria băuturi, produse pentru casă și grădină, sanitare, IT, comunicații, gaming, electrocasnice, dar și cosmetice și accesorii de beauty.

Cele mai bune reduceri de Black Friday de iarnă

Îți prezentăm o listă cu cele mai căutate categorii de produse din această perioadă, produse care au reduceri foarte bune. Ai până la: 35% reducere la telefoane, tablete, smartwatch și accesorii; 15% reducere pentru laptopuri, sisteme PC, monitoare și imprimante; 20% reducere la produsele de gaming; 15% reducere la televizoare și produse audio–video; 30% reducere la electrocasnice mari și produse de climatizare; 30% reducere la electrocasnice mici și veselă; 40% reducere la mobilier, sanitare, bricolaj; 15% reducere la articole pentru copii și jucării; 25% reducere la gama auto electronică și anvelope; 30% reducere la gama de produse beauty și cosmetice; 20% reducere la produsele pentru întreținerea casei; 20% reducere la vehicule electrice și articole sportive; 40% reducere la băuturi, dar și multe alte reduceri la categoriile de interes pentru tine.

Ce cumpărăm de Black Friday?

Dacă nu ai o listă cu produsele la care ai așteptat reducere, atunci îți recomandăm să verifici reducerile categoriilor de interes și apoi să alegi produsul care îți lipsește. Poate îți dorești un televizor, un laptop, sau poate vrei să-ți schimbi telefonul. Dacă la mașina de spălat ai schimbat prea multe piese, poate este timpul să-ți iei una nouă sau poate îți dorești un uscător de rufe.

Un televizor nou

Transformă-ți livingul într-o sală de cinema, bucură-te de un sunet cinematografic și trăiește o experiență captivantă, în timp ce urmărești filmele sau emisiunile tale preferate. Televizoarele inteligente redau imagini impecabile la rezoluție 4K, iar sunetul este optimizat în funcție de ambientul camerei tale. Simte fiorul din cinema, la tine acasă!

Înainte de a-ți cumpăra un TV smart, interesează-te și de opțiunile de imagine, culoare și sunet, deoarece acestea sunt cele care fac diferența.

Profită de ofertele de Black Friday și poți lua cu până la 15% reducere un televizor mai performant. Maratonul serialelor poate începe, iar dacă vrei și un sunet de excepție, ia-ți și un soundbar!

 

Electrocasnice mari

Chiar dacă au trecut sărbătorile de iarnă și nu-ți mai trebuie foarte mult loc în frigider pentru preparate, îți poți face planurile pentru vară și să-ți alegi un frigider în care ai loc și pentru pepenele verde, dar și pentru răcoritoarele preferate. Sau poți alege o combină frigorifică dotată cu dozator de apă sau cu dispenser pentru gheață.

O mașină de spălat nouă sau una cu al șaselea simț? Un uscător de rufe pentru a nu mai aștepta să se usuce haina preferată? Ai până la 30% pentru a-ți achiziționa unul nou.

Pregătirea fiecărei mese înseamnă multe oale, tigăi și farfurii murdare. Scapă de grija grăsimii greu de îndepărtat și alege o mașină de spălat vase. Nu doar că vei consuma mai puțină apă la spălarea vaselor, dar vei economisi timp și energie.

Smartphone, tableta, smartwatch și accesorii

An nou, telefon nou. De Black Friday de iarnă îți poți lua telefonul mult dorit cu reducere. Chiar și cele mai noi modele de telefoane au reducere, iar dacă vrei să-ți iei o tabletă, acum este momentul.

Fii la curent cu starea ta de sănătate și monitorizează-ți activitățile zilnice cu un smartwatch. Dacă ești o persoană activă și frecventezi o sală de fitness sau faci jogging, știi cât de important este să monitorizezi intensitatea exercițiilor. Dacă ți-ai dorit un smartwach performant, acum este momentul să profiți de reduceri!

Mai multă muzică, mai puțin zgomot și o autonomie mai mare. Schimbă-ți vechile căști cu unele mai performante. Alege în funcție de personalitatea ta, o pereche de căști cu un design elegant sau unele compacte care îți oferă apeluri clare și muzică cu un bas puternic.

Oferte de vacanță

Dacă nu ți-ai rezervat vacanța pentru 2023, de Black Friday de iarnă ai oferte pentru orice buget. Alege să-ți petreci vacanța de vară în Turcia - Antalya și ai transport charter, hotel 5*, 7 nopți, All Inclusive, taxe aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență la destinație în limba română, de la 430 eur/pers.

Hurghada îți oferă o ambianță perfectă pentru vacanță. Pachete de vacanță pentru orice buget, de la 485 eur/pers și ai transport charter, hotel 5*, 7 nopți, All Inclusive, taxe aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență la destinație în limba română. Te bucuri de snorkeling în apele turcoaz pline de peștișori multicolori, nisip fin și auriu, relaxare și mâncare bună.

Poți alege oferte foarte bune și pentru un sejur în Grecia, Italia, Israel și Iordania, Spania, Bulgaria sau Tunisia. Alege oferta care ți se potrivește!

Bucură-te de Black Friday de iarnă și alege tot ce-ți dorești!


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro