Black Friday/Circa două treimi din totalul comenzilor plasate pe evoMag au fost plătite online cu cardul

Black Friday/Circa două treimi din totalul comenzilor plasate pe evoMag au fost plătite online cu cardul

Aproape două treimi dintre comenzile plasate de Black Friday prin intermediul evoMag au fost plătite online, cu cardul, arată datele retailerului, transmise vineri AGERPRES.

În ceea ce priveşte modalitatea de a comanda produse, 70% din totalul acestora au fost plasate de pe dispozitive mobile.

Potrivit sursei citate, 68% dintre comenzi au fost efectuate de către bărbaţi, restul de 32% de către femei.

Cele mai vândute produse au fost telefoanele mobile, televizoarele LED, laptopurile, electrocasnicele mari şi componentele PC.

Campania de reduceri evoMag a început imediat după miezul nopţii şi va fi activă până pe data de 15 noiembrie, în limita stocului disponibil, iar reducerile ajung până la 85%.

Pentru a veni în sprijinul clienţilor, retailerul anunţă că toate comenzile vor fi procesate non-stop, iar showroom-ul din Bucureşti va fi deschis în perioada 13 - 14 noiembrie, între orele 8:00 - 20:00, iar duminică, 15 noiembrie, între orele 8:00 - 16:00.

evoMAG este una dintre cele mai importante companii din industria de comerţ electronic din România. Magazinul online comercializează peste 170.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală, sport & fitness (printre care şi trotinete şi accesorii pentru trotinete), asigurări, pentru nou-născuţi şi pentru casă şi grădină.

Compania a fost înfiinţată în anul 2005 de către Mihai Pătraşcu, cel care ocupă, în continuare, poziţia de director general. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Nunta odraslei interlopului Nuțu Cămătaru, „udată” cu grămezi de bani de Cosmin Olăroiu și Codin Maticiuc

2 Dmitri Medvedev ar fi încercat să se sinucidă? Presa din Ucraina susține că s-ar fi găsit și mai multe bilețele de adio

3 ULTIMA ORĂ Panică la Gazprom! / Americanii au întrecut Rusia în exportul de gaz către Europa, pentru prima oară în istorie

4 Au scos de la naftalină vechile rachete sovietice! / Semne evidente că Rusia gâfâie pe frontul din Ucraina

5 Profa sexy, promovată de PSD inspector școlar în Arad. Vine de la un liceu unde un singur elev a luat Bacul