Blaga: „USL s-a rupt când lui Crinuţ în sfârşit i-a venit mintea la cap şi a văzut că PSD nu îl pune candidat“

Blaga: „USL s-a rupt când lui Crinuţ în sfârşit i-a venit mintea la cap şi a văzut că PSD nu îl pune candidat“

Preşedintele PDL a făcut referire la ruperea USL, spunând că aceasta s-a întâmplat atunci când preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi-a dat seama că PSD nu îl va accepta drept candidat la alegerile prezidenţiale.

"USL s-a rupt când lui Crinuţ în sfârşit i-a venit mintea la cap şi a văzut că PSD nu îl pune candidat şi când Crinuţ i-a zis lui Ponta, păi, dacă prin mila lui Dumnezeu totuşi ajung preşedinte, nu te pun prim-ministru. Atunci s-au rupt", a afirmat Vasile Blaga.

Blaga a mai spus că pe lista de candidaţi PDL sunt persoane cu care partidul se mândreşte şi crede că PDL va fi principala forţă politică după viitoarele alegeri generale, scrie Agerpres .

"Abordăm alegerile europarlamentare cu foarte mare încredere şi o facem sub deviza: Europa în fiecare casă! Mai simplu spus, înţeleg prin Europa în fiecare casă, ca fiecare român să se bucure de avantaje faptului că suntem stat membru, înseamnă ca românii să fie respectaţi peste tot în Europa. Avem cea mai competentă listă de candidaţi, avem oameni cu care ne mândrim. (...)Avem echipă, avem platformă şi vă avem pe dumneavoastră militanţi. Împreună vom câştiga. (...)Cred că acest partid va fi principala forţă politică după viitoarele alegeri generale şi o putem face îndeplinind obiectivele de etapă", a spus Vasile Blaga.

Liderul PDL a mai declarat că în România corupţia a ajuns la nivel înalt iar declaraţiile premierului Victor Ponta vor afecta România.

"Astăzi suntem guvernaţi de cea mai putredă, cea mai coruptă putere de după 1990. Am crezut că le-am văzut pe toate până acum câteva săptămâni (...) Dar ce se întâmplă de câteva zile va face foarte mult rău României. Pentru că eu am crezut că au învăţat ceva din 2012 dar n-au învăţat nimic. Din datele oficiale puse la dispoziţie de procurori, din păcate pentru România, că suntem români toţi, am văzut că a ajuns corupţia în Cabinetul primului ministru. Şi am mai văzut că Ponta este total dependent de baronii lui locali. Şi am mai văzut că acest om, care este prim ministru, din păcate, face aprecieri la adresa instituţiilor statului şi a corpului de procurori din care spune că face şi el parte când îi pică bine, aceste aprecieri ne vor face foarte mult rău, pentru că ţările occidentale au ambasade la Bucureşti. Nu trebuie să îi informăm noi, că se informează ei", a spus Blaga.

Stolojan despre Alro Slatina

Prezent la evenimentul de la Slatina, europarlamentarul Theodor Stolojan a menţionat că a vizitat Alro, fabrică pe care a aminitit că a susţinut-o atunci când alţi politiceni spuneau că producătorul de aluminiu este unul dintre "băieţii deştepţi din energie".

"Aici se află una dintre uzinele fanion ale României, Alro Slatina. Vă reamintesc că o serie politicieni netrebnici au calificat Alro Slatina ca fiind unii dintre acei băieţi deştepţi care au făcut contracte păguboase cu Hidroelectrica pentru energie electrică. (...) La vremea respectivă am apărat interesele corecte ale Alro în faţa tuturor şi am avut porţia de atacuri netrebnice la adresa mea", a declarat Stolojan.


Crin vrea comisie de anchetă pentru Ponta, restul Opoziţiei i se alătură: „Cazul Duicu e halucinant! Premierul să dea explicaţii“

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat joi, într-un interviu acordat Hotnews, o provocare : înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă, care să investigheze implicarea premierului Victor Ponta în afacerile baronului PSD de Mehedinţi, Adrian Duicu.

Locul doi la euroalegeri, premisă pentru candidatul dreptei la Preşedinţie. Stolojan: PDL se va situa pe locul II, după PSD

Europarlamentarul Teodor Stolojan crede că PDL se va situa pe locul doi, după PSD, la alegerile europarlamentare din 25 mai, iar dreapta se va unifica şi îl va avea pe Cătălin Predoi candidat comun la alegerile prezidenţiale.

Geoană: În PSD sunt doi potenţiali candidaţi la prezidenţiale, Victor Ponta şi cu mine

După ce a enumerat patru motive pentru care PSD trebuie să aibă candidat propriu la alegerile prezidenţiale, senatorul Mircea Geoană reduce potenţialii candidaţi la două nume: Victor Ponta şi el.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Alin Stoica, declarații revoltătoare despre România în presa belgiană

2 Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ

3 Punct de cotitură în război? / Rusia lansează în premieră rachete din Marea Azov asupra Ucrainei

4 VIDEO „Există o singură civilizație inteligentă în Calea Lactee”

5 Radioul Ministerului Apărării din Rusia: „În Moldova, oamenii au un singur rinichi pentru că occidentalii au nevoie de piese de schimb”