Blejnar, în legătură cu plângerea împotriva lui Negulescu: Mi s-a cerut să denunţ un fost preşedinte; nu am făcut-o

Blejnar, în legătură cu plângerea împotriva lui Negulescu: Mi s-a cerut să denunţ un fost preşedinte; nu am făcut-o

Fostul şef al ANAF Sorin Blejnar a declarat joi, la ieşirea de la Parchetul General, că s-a prezentat pentru a fi audiat în legătură cu plângerea făcută de el acum câteva luni împotriva fostului procuror Mircea Negulescu, pentru ''anumite ilegalităţi''.

Întrebat de presă dacă a fost constrâns să facă denunţ împotriva fostului preşedinte Traian Băsescu, el a răspuns: "Poate mi s-a cerut, dar n-am făcut denunţ împotriva nimănui, niciodată. Mi s-a cerut, de către domnul Negulescu, uitaţi-l acolo".

Totodată, el a fost chestionat în legătură cu ceea ce ar fi spus Negulescu, cel care i-ar fi cerut lui Blejnar să-l ajute ''să cutremure România''. Întrebat de un jurnalist ce a vrut să spună Negulescu, Blejnar a explicat: "Arestarea, eventual, a unui fost preşedinte de stat - o minciună, nu ar fi cutremur în România?".

Imediat după Sorin Blejnar a ieşit din sediul Parchetului şi fostul procuror DNA Mircea Negulescu, care însă nu a dorit să dea declaraţii.

Tot joi, s-a prezentat la Parchet şi omul de afaceri Răzvan Alexe, care a făcut mai multe afirmaţii în spaţiul public în ceea ce-l priveşte pe Mircea Negulescu.

Fostul procuror DNA Mircea Negulescu este urmărit penal într-un dosar aflat pe rolul Parchetului General, alături de fostul şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea. AGERPRES/(A - autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD, dovada corupției crase! / Muistul sclemberist Teodorovici, artizanul afacerii! / Comisia Europeană a întrerup…

2 9 lucruri pe care să NU le faci dacă ești în Grecia, în concediu. Sunt considerate insultătoare sau respingăto…

3 Ziua în care Anna Lesko a rupt internetul...

4 Şeful Corpului de Control al Poliţiei Române, „pedepsit” să-şi stabilească singur sancţiunea după ce a fost pr…

5 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…