Bloggerii ruși descriu un scenariu pentru săptămâna viitoare, care implică atacuri nucleare asupra Ucrainei

Bloggerii ruși descriu un scenariu pentru săptămâna viitoare, care implică atacuri nucleare asupra Ucrainei

Mai multe canale de Telegram administrate de ruși pro-război duminică, 25 septembrie, un scenariu apocaliptic pentru finalul lunii.

Informațiile au fost culese de jurnalistul german Julian Röpcke, angajat la secția politică a cotidianului Bild.

"Bloggerii ruși desenează un „scenariu” pentru săptămâna viitoare, care implică atacuri nucleare asupra Ucrainei. Să sperăm că visele lor umede nu se vor împlini", scrie Röpcke pe Twitter.

Fragmentul citat de jurnalistul german arată următorul scenariu:

"După referendumuri și alipirea unor părți din Ucraina la Rusia, Putin va face o nouă declarație publică în care va da un ultimatum Ucrainei, cerându-i să retragă voluntar trupele de pe teritoriul rusesc. În caz de refuz, Moscova va declara război Kievului în următoarele 24 de ore. Ulterior, Kiev, Liov, Dnipro, Krivoi Rog, Harkov și Nikolaev vor fi distruse într-un interval de 72 de ore. Restul teritoriului Ucrainei va fi bombardat masiv cu rachete și bombe. Bombardiere TU-22M3 vor lansa bombe FAB-5000 care vor distruge toate podurile peste Nipru, aeroporturile civile și întreaga infrastructură rutieră".

Röpcke consideră că formularea vizând distrugerea orașelor enumerate în 72 de ore și lovirea restului teritoriului Ucrainei cu "rachete și bombe" implică unor focoase nucleare.

O altă informație apărută duminică, 25 septembrie, indică faptul că granițele Rusiei se vor închide pentru bărbați încă din dimineața zilei de 26 septembrie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa