Blondă, țâțe mari, analfabetă

Blondă, țâțe mari, analfabetă

Profesor doctor Cristiana Sârbu, ale cărei dovezi de analfabetism au devenit virale pe Facebook , este nu numai fost consilier al președinților Ion Iliescu și Emil Constantinescu, ci și partener al Academiei Române. Cristiana Sârbu, care scrie că „totuși nu este simplu să ajungi ÂN rândurile Academiei Române” și că speră ca tot restul Vieți(i) să aducă maximul de expertiză”, și ne invită să vedem ''poarta de intrare a Dunări(i)'', se prezintă ca autor a peste 100 de lucrări științifice și spune că a luat doctoratul în științe în cadrul Universităţii Ştiinţe  Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti, scrie  BN24.ro .

Mai mult decât atât, conferențiarul universitar care susține cursuri cu studenții la Universitatea de Științe Agronomice, este partener al Academiei Române la organizarea a nenumărate evenimente, după cum se poate vedea la o simplă căutare pe internet.

Cum poate să ajungă o astfel de persoană doctor în științe, consilier al președinților României și să stea la masă pe post de coordonator știițific de proiect cu membri ai Academiei Române este un mister. 

Un mister este și explicația faptului că până ca isprăvile doamnei profesor doctor să devină celebre online, șefii Universității de Științe Agronomice nu au găsit în neregulă faptul că aceasta nu știe să scrie corect românește dar susține cursuri în fața studenților.

Capturile de mai jos NU MAI AU NEVOIE DE COMENTARII.






Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, decizie majoră pentru French Open: Simona are de acum o singură șansă să joace la Paris

2 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

3 Câte rachete supersonice are Rusia pe stoc, potrivit estimărilor ucrainene

4 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

5 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia