Bobbi Kristina, implicată într-un accident de mașină cu câteva zile înainte de a fi găsită fără cunoștință în cadă

Bobbi Kristina, implicată într-un accident de mașină cu câteva zile înainte de a fi găsită fără cunoștință în cadă

Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei dive soul Whitney Houston, a fost implicată într-un accident de mașină, soldat cu rănirea a două persoane, cu câteva zile înainte de a fi găsită fără cunoștință în cada de baie, în circumstanțe care au amintit de moartea mamei sale în urmă cu 3 ani, conform unor rapoarte ale poliției, informează site-ul televiziunii FOX.

Conform poliției din Roswell, Georgia, Bobbi Kristina Brown, 21 de ani, se afla la volanul unui autoturism Jeep Liberty, în data de 27 ianuarie, și a pierdut controlul, trecând pe contrasens și izbindu-se de o altă mașină care circula regulamentar. O persoană aflată împreună cu ea în Jeep și șoferul celeilalte mașini au ajuns la spital pentru îngrijiri.

Patru zile mai târziu, la 31 ianuarie, Bobbi Kristina Brown a fost găsită fără cunoștință în cada de baie, iar de atunci este menținută artificial în viață. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!