Bobby Păunescu, „adoptat” de o ginecoloagă

Bobby Păunescu, „adoptat” de o ginecoloagă

Bobby Păunescu, „adoptat” de o ginecoloagă. „Cunoscutul” regizor Bobby Păunescu (49 de ani), fiul controversatului om de afaceri George Păunescu, a intrat într-o nouă relație sentimentală, cu un medic ginecolog.

Dezvăluirea a fost făcută pe contul de Facebook al noii iubite a lui Bobby Păunescu, este vorba despre Maria Blacioti, doctor ginecolog, care a postat o fotografie sugestivă de cuplu, alături de bradul de Crăciun.

Referitor la viața personală a lui Bobby Păunescu, acesta s-a iubit în trecut cu femei cunoscute, precum Monica Bîrlădeanu, Maria Marinescu și Alice Peneacă, recunoscând că a fost părăsit de toate femeile din viața sa.

„În permanență! Nu există senzație mai puternică și mai plăcută decât să iubești și să suferi din dragoste. Chestia asta cred că m-a ajutat foarte mult și în film, să pot să scriu, să pot să mă duc jos, să urc.

În permanență am fost părăsit și voi fi părăsit în continuare, indiferent cine va fi”, a spus Bobby Păunescu, la emisiunea moderată de Denise Rifai.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat