Bobonete, luat la mișto de soție când acesta i-a spus că vrea să divorțeze

Bobonete, luat la mișto de soție când acesta i-a spus că vrea să divorțeze

Mihai Bobonete și soția sa, Cătălina, sunt împreună de peste 30 de ani. Comediantul a mărturisit, în podcastul pe care îl moderează că, în urmă cu aproximativ trei ani, i-a spus soției că vrea să divorțeze. Actorul a vorbit, în glumă, despre faptul că și-a dorit „să experimenteze criza bărbatului de 40 de ani”, scrie protv.ro .

Mihai Bobonete a spus care a fost motivul ce l-a determinat să se gândească la divorț, dar și cum a reacționat Cătălina.

„Eu fac parte din prima generație care ne-am ratat criza de 40 de ani. Noi nu am putut să avem criza bărbatului de 40 de ani pentru că a venit pandemia. Exact când am făcut 40 de ani a venit pandemia. Eu n-am putut să divorțez pentru o scurtă perioadă, eu n-am putut să mă duc la femei pe banii mei, eu n-am putut să mă tatuez, n-am putut să fac nimic. Unde divorțezi tu în pandemie, când nu aveai voie să ieși din casă?”, a glumit el.

„Eu m-am trezit într-o dimineață, m-a luat criza puțin, și i-am zis Cătălinei că eu divorțez! Ea: Păi și unde divorțezi că nu ai voie să ieși din casă? Unde te duci să faci acte? Nu te bagă nimeni în seamă. Și a mai zis: Lasă, stai să treacă pandemia.” a menționat Bobonete în cadrul podcastului „DA BRAVO!

Mihai Bobonete vorbește des despre familia lui în show-urile de stand-up comedy, iar în urmă cu un an posta pe rețelele de socializare un mesaj amuzant pentru soția lui, Cătălina.

„În spatele oricărui bărbat de succes a fost tot timpul o maşină roşie, veche, cu care francezii cărau ouă pe coasta de Azur la bogaţi şi, ca să nu le sară din cofrage, au inventat Deux Chevaux. Maşina e din 1980, iar pe soţie o am din 1995 şi o iubesc tare mult. De fapt, asta era ideea, dar m-aţi luat voi cu întrebările despre maşină şi m-am pierdut. Uite, ca şi acum. Cum? Nu a întrebat nimeni nimic? Scuze, atunci“, a scris Mihai Bobonete pe Facebook.

Sursă foto: Instagram/ Mihai Bobonete


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

4 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?