Bode: Avem o alianţă cu PSD, însă PNL nu este în postura de vagon

Bode: Avem o alianţă cu PSD, însă PNL nu este în postura de vagon

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat, duminică, la Baia Mare, că în alianța cu PSD, partidul liberal nu este „vagon”, iar scopul construirii acesteia a fost să țină la distanță formațiunile extremiste la alegerile europarlamentare.

Bode: PNL e obligată să trimită la Bruxelles o echipă care să respecte valorile UE FOTO: Profimedia

Viziunea noastră de dezvoltare este una axată pe investiţii, pe administraţii responsabile şi pe măsuri care să uşureze viaţa întregii comunităţi, însă pe 9 iunie misiunea noastră electorală este ceva mai complexă. Sunt adeptul lucrurilor spune direct şi aşa o să fac şi acum: avem o alianţă cu PSD, însă Partidul Naţional Liberal nu este în postura de vagon, nici măcar în primul vagon după locomotivă. Am construit această alianţă cu PSD astfel încât la alegerile europarlamentare din 9 iunie să-i ţinem departe pe extremiştii care bat la porţile Europei şi care vor să distrugă proiectul european”, a declarat Lucian Bode, conform News.ro.

Secretarul general al PNL a susținut că partidul are „obligaţia” să trimită la Bruxelles ”o echipă care să respecte valorile Uniunii Europene şi să apere interesele României”.

Să nu ne trezim că trimitem acolo oameni cu misiune primit în plic de la Kremlin care plimbă ursul prin România”, a mai spus Lucian Bode, în discursul ţinut la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL pentru alegerile locale din judeţul Maramureş.

Potrivit unui sondaj CURS, în ceea ce priveşte alegerile europarlamentare, Alianţa PSD-PNL ar obține 47% din voturi, Alianţa Dreapta Unită - 24%, AUR - 12%, PUSL - 10%, iar SOS România 3%.


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Halep, decizie majoră pentru French Open: Simona are de acum o singură șansă să joace la Paris

5 Câte rachete supersonice are Rusia pe stoc, potrivit estimărilor ucrainene