Bode: PNL a asigurat cele mai sustenabile creșteri de pensii în ultimii ani

Bode: PNL a asigurat cele mai sustenabile creșteri de pensii în ultimii ani

Secretarul general al PNL a afirmat că liberalii sunt cei care au asigurat „cele mai sustenabile creșteri de pensii în ultimii ani”. Bode a precizat și că PNL a promovat cele mai bune politici sociale - pensii, alocații și compensări la facturi.

Lucian Bode, secretar general al PNL și ministru de Interne FOTO: Profimedia

„Adevărul este că PNL a asigurat cele mai sustenabile creșteri de pensii în ultimii ani, de când guvernăm și conducem guvernarea României. Creșterile de pensii și politicile sociale nu sunt apanajul stângii, nu poartă eticheta social-democrației! Este o greșeală politică să abandonăm altora aceste teme care, chipurile, nu ar fi liberale. Sunt temele României și bineînțeles, sunt și ale PNL!  PNL nu se ferește de măsuri sociale, dimpotrivă! Cele mai bune politici sociale – pensii, alocații, compensări la facturi – sunt liberale, au fost și vor fi promovate de PNL”, a afirmat Lucian Bode, secretarul general al PNL, la Congresul Seniorilor Liberali.

Liberalul a punctat că politicile sociale promovate de PNL nu sunt „simple focuri de artificii”, ci „eficiente și sigure, sustenabile pe termen lung”.

„Este important să explicați oamenilor aceste lucruri pentru a nu cădea pradă unui discurs populist, cu promisiuni nerealiste. Este trist să vezi că partide cu mesaje înșelătoare obțin voturi pe seama celor care poate din lipsă de documentare cad în plasa lor. PNL niciodată nu i-a amăgit pe români. Am mers pe principiul fapte, nu vorbe. Respect, nu dispreț”, a declarat Lucian Bode.

Totodată, Bode a precizat că PNL a ținut, în toată istoria sa, cu țara și cetățenii: „Și asta nu se va schimba pentru că este în ADN-ul nostru politic”.

„PNL are nevoie de organizații puternice, de proiecte vizionare și ancorate în realitate. Suntem la jumătatea guvernării și cred că abia de acum începe greul.  De aceea, Partidul Național Liberal are obligația față de români să continue să guverneze responsabil”, a adăugat Secretarul general al PNL la Congresul Seniorilor Liberali. 


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am văzut poza şi mi-am dat seama că nu se leagă ceva” / Lunetistul care a ucis un terorist de la 3,5 km contrazice FBI-ul în cazul atentatului asupra l…

2 Dezvăluirile scandaloase de acum 15 ani despre Coldea și Băsescu se cam adeveresc...

3 „Doar în Africa am mai văzut așa ceva” / Codin Maticiuc, șocat de camera în care a stat într-un hotel din Costinești

4 Imagini istorice din anii '70 / De frica rușilor, Transfăgărăşanul a fost construit în doar patru ani

5 Imagini care dau fiori cu podul unde a deraiat trenul internaţional IRN 347(Dacia Wien Hauptbahnhof - Bucureşti Nord)