Bodog: Avem nevoie de calm, responsabilitate şi unitate ca să realizăm munca pentru care am fost votaţi

Bodog: Avem nevoie de calm, responsabilitate şi unitate ca să realizăm munca pentru care am fost votaţi

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, se declară încrezător că, în Comitetul Executiv Naţional al PSD, se va lua o ''decizie înţeleaptă'' şi face apel la calm, responsabilitate şi unitate.

''Sunt încrezător că în cadrul Comitetului Executiv Naţional se va lua o decizie înţeleaptă, care va servi în mod obligatoriu interesul românilor de a avea o guvernare solidă şi eficientă. Scopul nostru este unul singur: continuarea implementării măsurilor din programul de guvernare, pentru care PSD a fost votat masiv de români. La nivelul Ministerului Sănătăţii, în 2018, vom accelera ritmul implementării acestor politici menite a îmbunătăţi calitatea actului medical oferit pacienţilor români, precum şi condiţiile de muncă pentru personalul medical'', a scris Bodog sâmbătă pe Facebook.

Potrivit acestuia, PSD a făcut din Sănătate o prioritate a guvernării, lucru care se vede, spune el, şi în bugetul pentru acest an.

''Cred, aşadar, că avem nevoie de calm, responsabilitate şi unitate ca să realizăm munca pentru care am fost votaţi'', a menţionat Bodog. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”