Bogații lumii, nervoși că au fost nevoiți să stea la cozi la Davos

Bogații lumii, nervoși că au fost nevoiți să stea la cozi la Davos

La unele dintre cele mai frecventate petreceri de la Davos, atât directorii bogați, cât și participanții obișnuiți au fost nevoiți să aștepte în frig pentru a intra înăuntru.

Forumul Economic de la Davos FOTO: arhivă

Nimeni nu este un fan al așteptării la coadă, mai ales cei foarte bogați. "Cea mai mare nemulțumire" a celor care au participat săptămâna aceasta la Forumul Economic Mondial de la Davos ar putea fi cozile lungi la care au fost blocați, relatează Dealbook din The New York Times, potrivit businessinsider.com.

La Grandhotel Belvédère, timpii de așteptare doar pentru a intra în clădire au fost de până la o oră, potrivit Dealbook. Întârzierea s-a datorat în parte măsurilor de securitate avansate ale clădirii, despre care un director a declarat pentru Times că au fost chiar mai complicate decât securitatea aeroportului.

Se pare că executivul a fost nevoit să își scoată Apple Watch-ul de fiecare dată când intra în clădire.

Oaspeții de la Davos au primit o insignă care le determină nivelul de acces la evenimente - și statutul lor social. Insignele albe sunt desemnate pentru cei mai elitiști și mai înstăriți participanți. Aceștia sunt adesea șefi de stat, directori de profil înalt și personalități cheie din mass-media. Ceilalți invitați au primit insigne portocalii, verzi, mov și așa mai departe.

Dar chiar și cele mai râvnite insigne albe nu garantează că puteți evita cozile lungi.

La unele dintre cele mai frecventate petreceri de la Davos, atât directorii bogați, cât și participanții obișnuiți au fost nevoiți să aștepte în frig pentru a intra înăuntru. La o petrecere găzduită joi de Salesforce - despre care se spune că a fost "cel mai tare bilet al săptămânii" și a inclus o reprezentație a muzicianului Sting - cei foarte bogați au fost nevoiți să aștepte cu "toată lumea", potrivit Dealbook.

De asemenea, unii deținători de insigne albe au fost nevoiți să aștepte în afara unei petreceri găzduite de compania de servicii cloud Cloudflare, deoarece aceasta a ajuns la capacitate maximă, poate confirma BI. Cu toate acestea, ei au reușit să aștepte la o coadă mai scurtă decât ceilalți participanți și au primit intrare prioritară. Evenimentul a inclus un bar deschis și o prestație muzicală a lui Barry Colson, "Pianistul" din Davos. Colson este cunoscut ca un simbol al Davos și a mai cântat anterior pentru invitați.

Acest lucru demonstrează că, uneori, nici măcar banii nu te pot ajuta să scapi de o coadă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?