Bogdan Lobonț, atac la jucătorii României U20: „Toți umblă cu nasul pe sus”

Bogdan Lobonț, atac la jucătorii României U20: „Toți umblă cu nasul pe sus”

Bogdan Lobonț, fostul selecționer al echipei sub 20 de ani a României, nu înțelege comportamentul unor jucători care vor să ajungă la prima reprezentativă. Fostul portar crede că jucătorii nu au o atitudine profesionistă, aspect pe care l-a sesizat și în ședințele de pregătire.

Bogdan Lobonț e dezamăgit de atitudinea tinerilor fotbaliști români. Foto Arhivă Adevărul

După prima acțiune pe care am avut-o, 2-1 acasă cu Portugalia și 1-6 în Anglia, am început să vorbesc cu fiecare antrenor de la echipele de club. Mă interesa cum s-au comportat jucătorii din prima zi după ce au venit de la echipa națională. Toți umblau cu nasul pe sus, pe vârfuri. Fără excepție. Toți erau schimbați”, a spus Lobby, conform playsport.ro.

Chiar la ultima acțiune, am avut un jucător prezent pentru prima dată la națională. S-a întors la echipa de club, aceeași situație. Era cu nasul pe sus. În vârful picioarelor, din ce mi s-a transmis. Parcă nu se mai antrenează așa, parcă în sus, parcă în jos, îmi spunea antrenorul”, a completat Bogdan Lobonț.

Fostul antrenor al naționalei mici a încheiat trasmițându-le un mesaj puștilor prin care să-i aducă cu picioarele pe pământ: „Practic, ați ajuns la un lot intermediar, U20, dar nu ați făcut nimic. Nici măcar la jumătatea străzii nu sunteți, obiectivul fiecărui jucător este să ajungă la echipa mare”.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a fost posibil? / BBC a venit în România și a descoperit chestii incredibile despre frații Tate

2 Alexandra Stan, din nou aproape goală

3 Duelul eclerurilor. Jamila pierde și a doua fază a procesului cu Laura Laurențiu

4 Frații Tate, „judecați” de CTP: Este o batjocură cruntă pentru România faptul că acești inși au venit aici cu mâna-n chiloți și au ajuns milionari în …

5 „Asta îl excită foarte mult din punct de vedere sexual” / Ce a povestit Sophie, la BBC, despre Andrew Tate