Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Bogdan Stan, noul șef al ANAF

Bogdan Stan a fost numit oficial presedinte al ANAF, dupa demisia lui Dragos Doros din fruntea institutiei. Anuntul a fost publicat in Monitorul Oficial. Stan a detinut in trecut mai multe functii de demnitate publica, printre care director general adjunct in cadrul ANAF, la Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili - Activitatea de Inspectie Fiscala, apoi a ocupat temporar functia de director general adjunct al Directiei Monitorizare, Control si Atifrauda din cadrul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS) iar in 2015 a fost numit in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Integritate. Este absolvent al unui curs post-universitar de securitate nationala la Academia de Informatii a SRI (2010). 

 Bogdan Stan a fost Presedintele Agentiei Nationale de Integritate (A.N.I.) incepand cu luna decembrie a anului 2015. In perioada aprilie 2012 - decembrie 2015, Bogdan Stan a ocupat functia de Vicepresedinte al Agentiei Nationale de Integritate.

In aceasta calitate, el a organizat si a coordonat toate activitatiile curente ale Agentiei si, totodata, a asigurat complementaritatea programelor/proiectelor Presedintelui Agentiei, in vederea optimizarii activitatii operative si administrative, se arata in biografia sa de pe site-ul ANI.

De asemenea, in cadrul Agentiei Nationale de Integritate, Stan a ocupat succesiv functia de Director in cadrul Directiei Generale a Inspectiei de Integritate, unde a fost responsabil pentru coordonarea, indrumarea si controlul activitatii Inspectiei de Integritate din cadrul Agentiei, Sef serviciu in cadrul Inspectiei de Integritate sau Inspector de integritate, dar si functia de Consilier personal la Cabinetul Presedintelui.

Bogdan Stan detine mai multe diplome postuniversitare in domenii precum stiinte juridice si securitate nationala.

Stan are doua terenuri , unul in Capitala si altul in judetul Brasov, un credit contractat la Raiffeisen Bank in suma de 20.000 de euro (scadent in acest an), este casatorit si are un copil.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Filmul atacului de la Săpoca în care au fost uciși 4 oameni și răniți alți 9: „Totul s-a petrecut în mai puţin…

2 VIDEO De văzut! Traian Berbeceanu, interviu de excepție la „Garantat 100%”. Avertismentul care dă fiori al com…

3 HOPA! Clujul, singurul mare oraș al României unde USR / PLUS recunoaște că NU poate câștiga primăria! NICIUN par…

4 VIDEO Voi ați văzut? Dăncilă, afirmații halucinante când este întrebată de ce strigă țara MUIE PSD!

5 AVERTISMENT / Ne apropiem de situația de dinainte de criza din 2009-2010. Pericolul major din a doua parte a anu…

recomandări

Te ia DNA: Huja Gheorghe

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Grasul ăsta joacă super fotbal!