Boloca a răpus Juventus și Inter în câteva zile. Prestații excelente ale fotbalistului care joacă alba-neagra cu naționala

Boloca a răpus Juventus și Inter în câteva zile. Prestații excelente ale fotbalistului care joacă alba-neagra cu naționala

Sassuolo a detonat bomba în Serie A, echipa lui Daniel Boloca a învingând-o pe Inter Milano chiar pe „Giuseppe Meazza” (2-1). A fost a doua victorie de senzație a echipei românului, după ce zilele trecute o umilise pe Juventus cu 4-2.

Daniel Boloca a jucat impecabil contra lui Inter Milano. Foto Profimedia

Daniel Boloca (24 de ani, mijlocaș central) a fost integralist în ambele partide și a fost lăudat de presa italiană. Fotbalistul este pe lista naționalei României, numai că a jucat alba-neagra cu oficialii FRF în ultima vreme. După mai multe discuții vizavi de naționala pe care o va reprezenta, Daniel Boloca, care are dublă cetățnie - română și italiană -, a ales să evolueze la prima reprezentativă ”macaronarilor”, nemulțumit de modul în care a fost primit și integrat în trecut în lotul ”tricolorilor”.

Daniel Boloca declara în urmă cu câteva luni că a ales să joace pentru naţionala Italiei, însă jurnaliștii peninsulari scriu acum că acesta s-a răzgândit și că ar putea reveni în planurile lui Edi Iordănescu în viitorul apropiat. ”Totul sugerează că va reveni foarte curând”, a anunțat jurnalistul Gabriele Boscgali pentru canalesassuolo.it.

Nu a fost convocat pentru jocurile cu Belarus și Andorra

Potrivit acestuia, sunt șanse ca Daniel Boloca să răspundă prezent dacă va primi convocare din partea selecționerului Iordănescu pentru următoarele meciuri din preliminariile Euro 2024, Belarus (12 octombrie) şi Andorra (15 octombrie). Numai că pe lista preliminară a fotbaliștilor din străinătate chemați de Edi Iordănescu, anunțată în urmă cu o săptămână, nu se regăsește numele mijlocașului lui Sassuolo!

Daniel Boloca, cotat de site-ul transfermarkt.com la 3,5 milioane de euro, a fost cumpărat la începul acestui sezon de Sassuolo de la Frosinone, echipă care s-a clasat pe primul loc în Serie B, cu 10 milioane de euro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB