Boloni îl aduce cu picioarele pe pământ pe Rareş Ilie, tranferat la Nice: ”Este dificil să se impună şi trebuie să îi ţinem pumnii”

Boloni îl aduce cu picioarele pe pământ pe Rareş Ilie, tranferat la Nice: ”Este dificil să se impună şi trebuie să îi ţinem pumnii”

Fostul decar al giuleştenilor este transferul verii pentru fotbalul românesc. El va juca în Franţa, acolo unde antrenează şi Ladislau Boloni, la Metz. Tehnicianul divizionarei secunde a declarat: ”Ce pot să spun e că Nice este un club serios, cu oameni de mare capacitate, meseriaşi buni şi trebuie să sperăm că băiatul va reuşi şi va fi bine pentru toată lumea. Nu aş vrea să spun foarte multe pentru că nu îl cunosc foarte bine pe Rareş Ilie şi nu vreau să se interpreteze. Faptul că a fost cumpărat de Nice e un lucru interesant.

Acum nu trebuie să facem toţi infarct că un jucător a fost vândut cu cinci milioane de euro, când se vând jucători pe zeci şi zeci de milioane de euro. Să lăsăm mai bine acest entuziasm. Eu cred că va avea nevoie de un timp de acomodare şi pe urmă va vorbi talentul lui. Este dificil să se impună şi trebuie să îi ţinem pumnii”, a declarat Ladislau Boloni pentru Fanatik.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...