BOMBĂ! Au început audierile în dosarul de înaltă trădare la DIICOT? Un apropiat al lui Dragnea, audiat!

BOMBĂ! Au început audierile în dosarul de înaltă trădare la DIICOT? Un apropiat al lui Dragnea, audiat!

Un apropiat al lui Liviu Dragnea este audiat în acest moment de procurorii DIICOT în dosarul de înaltă trădare. Este vorba de Paul Ionescu, consilier la cancelaria președintelui Camerei Deputaților. Acesta a fost alături de Liviu Dragnea în vizita în Israel.

În timp ce unele surse judiciare confirmă informația, alte surse neagă că Paul Ionescu ar fi audiat în acest dosar deschis pe numele premierului Dăncilă.

La începutul lunii iunie, procurorii DIICOT au început urmărirea penală in rem în acest dosar, în urma plângerii depuse de Ludovic Orban, în care se fac investigații privind infracțiunile de înaltă trădare și divulgarea secretului care periclitează securitatea națională.

Ludovic Orban, a depus pe 17 mai la Parchetul General o plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă. Liberalul o acuză pe șefa Guvernului de înaltă trădare și uzurparea funcției pe motiv că a făcut publice informații confidențiale și i-a transmis președintelui Klaus Iohannis informații false cu privire la intenția mutării ambasadei României de la tel Aviv la Ierusalim.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale