BOMBĂ! Consilierul proastei, prietenul pedofilului, are dosar penal pentru înșelăciune!

BOMBĂ! Consilierul proastei, prietenul pedofilului, are dosar penal pentru înșelăciune!

Asta e din ciclul hoț cu hoț să ne unim, prost cu prost să ne gândim! Valentin Riciu, consilier al ministrului Carmen Dan și prieten cu polițistul pedofil, are dosar penal pentru înșelăciune!

Detalii incredibile ies la iveală după scandalul poliţistului agresor. Unul dintre consilierii ministrului de Interne, Valentin Riciu, care ani de zile a fost coleg cu agentul Eugen Stan la Brigada Rutieră din Bucureşti, are dosar penal pentru înşelăciune, dezvăluie  Digi24 .

 Valentin Riciu, care acum este consilier în MAI pe probleme sindicale, a lucrat peste 20 de ani în Brigada Rutieră București, până a fost numit consilier al ministrului Carmen Dan.

Potrivit informațiilor Digi24, Valentin Riciu are un dosar penal care a fost instrumentat la Biroul Control Intern din cadrul Brigăzii Rutiere.

Dosarul penal a fost deschis sub acuzația de înșelăciune.

În clipa de față nu este foarte clar ce s-a întâmplat cu acest dosar, cum a fost soluționat.

Despre Valentin Riciu, zilele trecute au apărut informații că l-ar fi putut identifica pe agentul acuzat de pedofilie, asta deoarece a fost coleg șapte ani cu Eugen Stan.

După cum se poate vedea mai jos, cum pune virgula între subiect și predicat, Riciu e la fel de prost ca șefa sa, fosta „supprefectă”....




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”