BOMBĂ! Ministrul Justiției, postare POZITIVĂ la adresa Monicăi Macovei pe Facebook la Danileț. Să vedeți acum urlete la Antena 3!

BOMBĂ! Ministrul Justiției, postare POZITIVĂ la adresa Monicăi Macovei pe Facebook la Danileț. Să vedeți acum urlete la Antena 3!

Bombă! Ministrul Justiției, postare pozitivă la adresa Monicăi Macovei pe Facebook la Danileț. Să vedeți acum urlete la Antena 3! O postare pe Facebook a judecătorului Cristian Danileț a primit un răspuns surprinzător. Judecătorul a spus că fostul ministru al Justiției, Monica Macovei ar trebui să intre în cărțile de istorie, iar Tudorel Toader nu s-a declarat deloc împotrivă, chiar a aprobat.

Judecătorul Cristi Danileţ scrie că fostul ministru al Justiţiei, Monica Macovei, trebuie să apară în cărţile de istorie ca fiind cea care a desfiinţat SIPA. Toader e de acord. Declaraţia lui Cristi Danileţ a venit după ce ministrul Tudorel Toader a publicat o listă cu 3 paşi care ar trebui făcuţi pentru lămurirea activităţii SIPA. Danileţ propune încă un pas, trecerea în cărţile deistorie a celor care au desfiinţat SIPA, adică Monica Macovei şi echipa ei, din care a făcut parte şi Cristi Danileţ. „Ministrul Justiției a declarat că SIPA nu ar fi trebuit să existe niciodată și a stabilit trei pași pt lămurirea activității acestuia (unul a fost făcut deja săptămână trecută).

Ei bine, sunt convins că Pasul 4 va fi trecerea în cărțile de istorie a reformei justiției a ministrului Monica Macovei și echipei ei, căci sunt cei care au avut curajul să desființeze acest serviciu, să concedieze ofițerii și subofițerii de informații, să sigileze Arhiva", a scris Cristi Danileţ pe Facebook.

Tudorel Toader, actualul ministru al Justiţiei, s-a arătat de acord cu ideea lui Danileţ. „Si pasul 4 trebuie sa mearga in firescul lucrurilor!”, a comentat Tudorel Toader la postarea lui Cristi Danileţ.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…