BOMBĂ! Președintele o cheamă mâine pe Proastă la Cotroceni! I-a citat și articolul din Constituție în baza căruia o convoacă!

BOMBĂ! Președintele o cheamă mâine pe Proastă la Cotroceni! I-a citat și articolul din Constituție în baza căruia o convoacă!

Președintele o cheamă mâine pe Proastă la Cotroceni!  I-a citat și articolul din Constituție în baza căruia o convoacă! Președintele Klaus Iohannis a invitat-o luni pe Proasta României la consultări la Palatul Cotroceni marţi, 15 mai de la ora 11:00, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale. “Consultările vizează clarificarea unor aspecte ce țin de politica externă a României, inclusiv problematica relocării ambasadei României din statul Israel, care constituie probleme urgente și de importanță deosebită”, se arată în comunicat.

UPDATE/Proasta confirmă, într-un comunicat difuzat luni seară, că va participa marți la consultările de la Palatul Cotroceni:

"În urma invitației transmise, astăzi, de către Administraţia Prezidențială, prim-ministrul României Viorica Dăncilă a transmis următorul răspuns:

„Domnule Președinte, în cadrul dialogului interinstituțional, am primit invitația dumneavoastră la consultări pe teme de actualitate de politică externă, respectiv recentele evoluții din Orientul Mijlociu şi relațiile bilaterale ale României cu Statul Israel.

Pe această cale, confirm participarea”."

Comunicatul președinției:

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis luni, 14 mai a.c., o invitație Prim-ministrului României, doamna Viorica Dăncilă.

Vă redăm în continuare textul invitației:

„Doamnei Vasilica -Viorica Dăncilă

Prim-Ministrul României

Stimată doamnă Prim-ministru,

Având în vedere opiniile exprimate de Guvern în legătură cu evoluții recente din politica externă, în temeiul dispozițiilor art. 86 din Constituție, vă invit pentru consultări în data de 15 mai a.c., ora 11:00, la Palatul Cotroceni.

Consultările vizează clarificarea unor aspecte ce țin de politica externă a României, inclusiv problematica relocării ambasadei României din statul Israel, care constituie probleme urgente și de importanță deosebită.

La această întâlnire puteți fi însoțită de miniștrii de resort.”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată sfidarea României...

2 VIDEO Ea i-a „spart mațele” lui Bendeac!

3 „Din peste 850 de milioane de dolari, în 1990 când a fost lichidată ICE Dunărea s-au găsit 20 de dolari”

4 Priviți ce urgie e în Marea Britanie! Meteorologi: Condițiile sunt "terifiante"

5 România are 18 miliardari, cu 7 mai mulți decât anul trecut