BOMBĂ! „Primul contact al lui Dragnea cu serviciile de SPIONAJ rusești a fost la Viena în 2009″/Țărănușul e iar în Israel!

BOMBĂ! „Primul contact al lui Dragnea cu serviciile de SPIONAJ rusești a fost la Viena în 2009″/Țărănușul e iar în Israel!

Războiul dintre Ponta și Dragnea se întețește. Scula lui Ponta, Vodă-Floc de la PRU, Bogdan Diaconu, il acuza pe Liviu Dragnea ca este in legatura cu serviciile de spionaj din Rusia. El arata si cand ar fi avut loc „primul contact”. Diaconu sustine ca are aceste informatii de la un „ofiter patriot”. 

„Liviu Dragnea sa explice legaturile din Rusia! In Romania exista multi ofiteri romani patrioti care cred ca o miscare nationala si un Partid National cum e Partidul Romania Unita isi justifica pe deplin existenta. Am intalnit ieri un astfel de om.

M-a cautat pentru a-mi da o informatie precisa. Cand considera serviciile romanesti ca a avut loc primul contact intre Dragnea si serviciile de spionaj rusesti: Viena/Anul 2009/Hotel Imperial/Etajul 3

Astept in continuare sa ne spuna Liviu Dragnea de cate ori a fost in Rusia, cu cine a fost si cu cine s-a intalnit !”, a scris Diaconu pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, liderul PRU sustine ca Dragnea se intalneste chiar in aceste zile in Israel cu un om apropiat de serviciile secrete ale Rusiei. „De ieri Liviu Dragnea este in Israel. Tot cu prietenul sau rus Moshe Kantor (foto), recunoscut colaborator KGB, se intalneste ?”, intreaba Vodă-Floc.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu