BOMBĂ! Sanda Ladoși și soțul ei au fost ridicați de DIICOT/VIDEO

Sanda Ladoşi şi soţul ei au fost ridicat de DIICOT, din propria locuință, pentru o fraudă de un milion de euro. Ei au fost ridicaţi marți dimineaţă, iar acum sunt în drum spre DIICOT pentru a fi audiaţi. Sanda Ladoși a fost numită de Gabriela Firea, în luna februarie, în funcția de director adjunct interimar, responsabil cu domeniul artistic, la Circul Globus. În funcția de director general interimar a fost numit Bogdan Stanoevici.

 În anul 2013, soţul Sandei Ladoşi a fost arestat, fiind acuzat că a fost creierul unei reţele de evazionişti. Paguba ar fi fost atunci de patru milione de euro. Procurorii au descoperit atunci 18 firme de 3 categorii cele mai multe administrate de Ştefan Tache. Atunci, Ştefan Tache a stat aproape trei luni în închisoare. 

 Cântăreața Sanda Ladoși s-a născut la 2 ianuarie 1970, la Târgu Mureș. A început să cânte de la șapte ani, când era solistă în corul școlii, la 10 ani a învățat pian și chitară, timp de patru ani a luat lecții de pian la Târgu Mureș, după care a obținut premiul I pe țară la festivalul ”Cântarea României”. În 1987, a participat la concursul ”Steaua fără nume”, iar în 1988 obține premiul I la secțiunea interpretare a Festivalului Mamaia, iar un an mai târziu participă la aceeași manifestare, cu un recital. Timp de un an face ocolul țării într-un turneu de anvergură. Litoralul o atrage pe Sanda ca pe mulți alți artiști, concertând aici în fiecare sezon estival, începând din 1990.  În anul 1996, Sanda Ladoși susține numeroase spectacole în țară și participă la multe filmări și colaborări cu televiziunile, dar cel mai mult se dedică pregătirii albumului ”Nu mă iubi”. Albumul este lansat oficial la 25 septembrie 1997, la Târgul Internațional de Muzică București, Sala Palatului.

”Nu mă iubi” reunește compoziții semnate Dan Iagnov, Adrian Ordean, Cornel Fugaru, Dinu Giurgiu. Două dintre piese sunt tot în duet cu actorul Ștefan Iordache.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dumitru Buzatu, în CEX-ul PSD: „Coronavirusul nu există” / Către liderii social-democrați: „Oricum, sunteți toți…

2 Andreea Esca, vedeta Pro TV, confirmată pozitiv cu noul coronavirus

3 ULTIMA ORĂ 20 de state din Europa interzic accesul românilor sau le impun restricții la intrarea pe teritoriil…

4 VIDEO Această formă de viață se numește Codruța Cerva, vedetă la Cocina TV și lider al trepanaților din Piață

5 VIDEO Prins asupra faptului, amantul unei craiovence a fugit 3 kilometri în pielea goală, în timp ce soţul înş…