BOMBĂ! Secretar de stat la Interne, MUIE pentru Dragnea: „Nu sunt informații că protestul din 10 august a fost finanțat din străinătate”!

BOMBĂ! Secretar de stat la Interne, MUIE pentru Dragnea: „Nu sunt informații că protestul din 10 august a fost finanțat din străinătate”!

BOMBĂ! Secretar de stat la Interne, MUIE pentru Dragnea: „Nu sunt informații că protestul din 10 august a fost finanțat din străinătate”! Un secretar de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Gheorghe Nucu Marin, s-a prezentat, marți, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ), pentru a fi audiat în dosarul violențelor de la mitingul din 10 august din Piața Victoriei.

„Nu sunt informații că protestul din 10 august a fost finanțat din străinătate.”, a spus Gheorghe Nucu Marin, la PG, potrivit jurnalistei Realitatatea Tv, Ionela Arcanu.

Întrebat de ziariști dacă are informații că manifestația a fost finanțată din străinătate și că au fost grupări paramilitare, Nucu Marin a răspuns: ”Nu nu nu absolut nu”.

De remarcat că până în august 2017, când a fost numit secretar de stat, Gheorghe Nucu Marin a ocupat diverse funcții de conducere în cadrul structurii de informații a MAI, potrivit CV-ului său.

PSD a cerut, marți, instituțiilor statului să investigheze de urgență informațiile „de o gravitate excepțională” care au apărut în spațiul public cu privire la finanțarea externă a protestelor de stradă și premeditarea acțiunilor violente de la mitingul din 10 august.

Ce a declarat Dragnea duminică seara la Antena 3:

Liviu Dragnea a declarat duminică la Antena 3 că „are informații, care vor apărea săptămâna viitoare” că mitingul din 10 august a fost finanțat din străinătate, că a existat o organizare paramilitară și că a fost o tentativă de lovitură de stat. Dragnea a refuzat să spună de unde știe aceste informații.

- În 10 august, instituțiile statului nu au acționat ilegal, și-au făcut datoria, respectând legislația și regulamentele

- Au fost proteste finanțate și din străinătate. A fost o tentativă de lovitură de stat. E mai puțin important de unde știu. Săptămâna viitoare vor ieși informații despre organizarea de tip paramilitar, despre finanțarea din străinătate. Sper ca DIICOT și Parchetul General să ancheteze.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…