BOMBĂ! Tăriceanu, extrem de nervos, a plecat de la Curtea Supremă. Procurorii cer 3 ani cu executare! Sentința, pe 22 mai!

BOMBĂ! Tăriceanu, extrem de nervos, a plecat de la Curtea Supremă. Procurorii cer 3 ani cu executare! Sentința, pe 22 mai!

Tăriceanu, extrem de nervos, a plecat de la Curtea Supremă. Procurorii cer 3 ani cu executare! Sentința, pe 22 mai! "In afara de declaratiile facute in instanta, alte declaratii nu mai fac", le-a spus el jurnalistilor.

Procurorul DNA: "Solicitam ca Taricranu sa fie condamnat la 3 ani cu inchisoare si la stabilirea unor pedepse accesorii. Tariceanu este om politic, cu educatie superioara, are un nivel intelectual ridicat, pregatirea superioara ar fi trebuit sa il impiedice sa minta, asta nu ar trebui sa il ajute deci in atenuarea pedepsei".

"Asadar apreciem ca dincolo de orice dubiu rezulta savarsirea faptei astfel ca cerem condamnarea sa la pedeapsa de trei ani de inchisoare cu executare. Doar asa se poate corecta comportamentul si asigurarea rolului pedepsei".

"La stabilirea pedepsei si cuantum aveti in vedere complexitatea faptei si impactul social produs de o astfel de fapta savarsita de catre un fost prim-ministru al Romaniei".

Semnificativă postarea jurnalistului Ionel Stoica, pe Facebook:





Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”