Bombă: Ciprian Tătărușanu, revenire la FCSB. Italienii susțin că portarul lui AC Milan se va întoarce acasă

Bombă: Ciprian Tătărușanu, revenire la FCSB. Italienii susțin că portarul lui AC Milan se va întoarce acasă

Ajuns la 37 de ani, Ciprian Tătărușanu va părăsi pe AC Milan în această vară, când îi expiră contractul. Deși sunt trei echipe din Italia care îl vor pe goal-keeper-ul român, presa peninsulară scrie că ”Tătă” ar fi aproape de o întoarcere la FCSB, la aproape 10 ani de la despărțirea de gruparea roș-albastră.

Ciprian Tătărușanu va pleca de la AC Milan în luna iunie. Foto Profimedia

Italienii de la milanweb.it scriu românul poate fi protagonistul unei surprize în această vară, chiar dacă este dorit de 3 formații din Serie A: Empoli, FC Torino și Atalanta. Italienii susțin că Ciprian Tătărușanu, poate reveni la FCSB, unde a evoluat 5 sezoane, între 2009 și 2014.

Problema este că, în acest moment, locul în poarta roș-albaștrilor este al lui Ștefan Târnovanu (23 ani), care a avut evoluții bune în acest sezon, iar Gigi Becali nu ar fi dispus să pună între buturi un portar valoros, dar care se află spre finalul carierei, și să-l scoată pe unul tânăr, pe care poate încasa sume frumoase de transfer.

În vară devine liber de contract

De-a lungul carierei, Ciprian Tătărușanu a jucat pentru Juventus București, Gloria Bistrița, Steaua București și FCSB, Fiorentina, Nantes, Lyon și AC Milan. În 2015 a fost ales fotbalistul anului în România, iar în palmares și-a trecut campionatul cu AC Milan, două titluri cu Steaua București și două Cupe ale României și o Supercupă tot cu clubul patronat de Gigi Becali.

În prezent, Tătărușanu este evaluat la 600.000 de euro, potrivit Transfermarkt. Cea mai mare cotă a atins-o în 2016, când evolua pentru Fiorentina, 5 milioane de euro. În luna iunie el devine liber de contract.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Pașaportul biologic al lui Halep, explicații ca nuca-n perete. Trei argumente copilărești, demontate pe loc de tribunal

2 VIDEO Ce vedeți în imagine este real!

3 Un pilot militar din Garda Națională a „defectat” la Ambasada SUA din Emirate! Le-a spus americanilor că nu vrea să lupte contra Ucrainei și s-a oferi…

4 VIDEO În ce limbă or fi vorbit? / Un comandant ucrainean de tancuri a sunat la producătorul rus să se plângă de calitatea vehiculelor capturate

5 Un nou gest cel puțin controversat al Ucrainei...