BOMBA dimineții! Citiți cu cine s-a întâlnit Dragnea în Israel! Președintele știa ce vorbește!

BOMBA dimineții! Citiți cu cine s-a întâlnit Dragnea în Israel! Președintele știa ce vorbește!

Citiți cu cine s-a întâlnit Dragnea în Israel! Președintele știa ce vorbește! Dragnea s-a întâlnit cu ambasadorul SUA în Israel, dar și, atenție, cu conducerea din SUA a celei mai influente asociații a comunității evreiești din lume, Congresul Mondial Evreiesc(World Jewish Congress/WJC) . Întâlnirile au fost confirmate chiar de Dragnea, joi seară, la Antena 3! Când președintele Iohannis a folosit termenul evreii(„nu ştiu care sunt dedesubturile acestei abordări, cine ştie ce înţelegeri secrete face dl Dragnea acolo cu evreii. Sper ca după revenire să aibă bunul-simţ să explice ce au făcut acolo”.), nu s-a referit la oficialii israelieni, ci la șefii World Jewish Congress/WJC cu care s-a întâlnit Dragnea. Președintele știe mai multe decât își imaginează țărănoiul din Teleorman. Pentru că Dragnea a călcat deja linia roșie și pune pe tarabă interesele României de zici că i le-a lăsat mă-sa moștenire.

Deci, practic, Dragnea s-a dus în Israel pentru a-și face lobby pe lângă administrația Trump! Ce preț va plăti Guvernul României? Adică noi, românii? Fondul Suveran de Investiții este deja dat, așa cum se vehiculează prin piață?

„Am avut patru întâlniri: una cu președintele statului Israel, una tête-à-tête cu premierul Netanyahu, una cu ambasadorul SUA în Israel, iar, ulterior, una cu conducerea din SUA a celei mai influente asociații a comunității evreiești din lume”, a declarat joi seară la Antena 3 liderul PSD, Liviu Dragnea.

Informații de context

 Ginerele lui Trump, dar și principalul său consilier de la Casa Albă, Jared Corey Kushner, este considerat noua stea a evreimii mondiale, pregătit să acopere locul pe care l-a jucat Soroș în ultimii 30 de ani în lobby-ul politic american. Aceleași surse spun că pe această filieră din jurul lui Kushner a ajuns Dragnea să dea mâna cu Trump înaintea președintelui ales al României. Semnătura de pe invitația către Liviu Dragnea i-a aparținut lui Elliott Broidy, vicepreședinte al Comitetului pentru Inaugurarea celui de-al 58-lea președinte. Elliott Broidy este un important membru al comunității de interese evreiești din SUA. 

Anul trecut în martie, la prima vizită în Israel, Dragnea a discutat despre implicarea finanței evreiești în Fondul Suveran de Investiții dar și în construirea celui mai mare spital din România, la București. Un proiect aflat de mai mulți ani pe agenda israeliană. Nu trebuie uitat că Dragnea a fost recompensat, la puțin timp după alegerea sa în fruntea PSD, de către o controversată organizație evreiască, fondată la rândul său de un foarte controversat om de afaceri rus care și-a regăsit subit originile evreiești. „Compasul Ierusalimului”, cea mai înaltă distincție a Congresului Evreiesc European a fost acordată în premieră unui român. Și ăla a fost Dragnea de la Teleorman. 
Citește și:

populare
astăzi

1 Când oamenii văd la televizor că se poate / O poveste din România reală. Cu una care se visa procuror și alta care a devenit penală...

2 Denisa de la „Bambi” povestește cum a ajuns milionară în euro

3 Surpriza de la Cotroceni / „Vreau să-i strâng mâna” / Pe cine a vrut să întâlnească în mod special Regele Charles al III-lea

4 Se pregătește recunoașterea oficială a existenței extratereștrilor? NASA analizează peste 800 de fenomene inexplicabile

5 Profesorul Fukuyama / Ucraina va învinge!