BOMBA dimineții! Dragnea, vizită de 5000 de euro cu elicopterul la Țebea! Legătura cu Brazilia!

BOMBA dimineții! Dragnea, vizită de 5000 de euro cu elicopterul la Țebea! Legătura cu Brazilia!

Bomba dimineții! Dragnea, vizită de 5000 de euro cu elicopterul la Țebea! Legătura cu Brazilia! Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a venit și a plecat de la Țebea cu un elicopter privat, al firmei Cobrex Trans, din Brașov. Sursele noastre au declarat că zborul cu elicopterul, timp de o oră, costă 1.500 de euro, iar drumul până la București este parcurs în peste o oră și jumătate. La un calcul simplu, aproape 5.000 de euro a cheltuit Liviu Dragnea pe transportul dus-întors, dezvăluie  Glasul Hunedoarei .

Liviu Dragnea a ajuns pe aerodromul din Săulești încă de sâmbătă seara, iar duminică a mers la Țebea, la mormântul Crăișorului Avram Iancu. Duminică după-masa, echipat în blugi și tricou, Dragnea a decolat înspre București. Cele două zboruri au fost făcute cu un elicopter privat al firmei Cobrex Trans, din Brașov. 1.500 de euro costă o oră de zbor cu elicopterul, iar zborul de la București la Deva durează aproape două ore. La plecare, Liviu Dragnea a fost condus de președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, și de președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora, care și el este membru social-democrat. Deocamdată, nu este clar cine a plătit cele două zboruri: Camera Deputaților ori partidul. „Glasul Hunedoarei” a adresat, ieri, Biroului de Presă al Camerei Deputaților o întrebare în acest sens, iar de îndată ce îl vom avea, îl vom face public, mai scrie  Glasul Hunedoarei .

Legătura cu Brazilia

RISE Project  a descoperit însă că, înainte cu trei săptămâni să moară, Comana a cumpărat un apartament de lux tot în Cumbuco, pe malul oceanului. Același brazilian, Campos Junior, omul lui Dragnea și Gheorghiaș, a intermediat tranzacția. Comana a plătit 580 de mii de reali, adică 220 de mii de dolari, pentru apartamentul 301 din complexul de lux Dream Beach Ocean View din Cumbuco.
Investiția a fost făcută tot pe firmă, însă, de data aceasta pe compania ROBRA Construcao pe care Comana a înființat-o în Fortaleza, Brazilia, în februarie 2014.

Turista din Cumbuco

La două zile după suicidul lui Comana, Campos Junior, interpusul românilor în afacerile din Brazilia, și-a pus la profilul de Facebook o poză neagră. Un an mai târziu, în februarie 2016, brazilianul a comemorat tot printr-un mesaj pe rețeaua socială moartea controversatului afacerist român: “1 ani (sic!) astăzi, bunul meu prieten!”.

Durerea nu l-a oprit însă pe brazilian de la a derula începând cu 2016 afaceri cu proprietățile românilor. El a scos la mezat anul acesta apartamentul de lux cumpărat cu banii lui Comana. Mutarea a avut loc după ce locul românului în firma ROBRA Construcao a fost luat de către nevasta lui Campos, Aysla Karine Campos.

 Tot anul trecut, brazilianul a oferit spre închiriere și vila cu teren de tenis și piscină de pe malul mării unde își face vacanțele Liviu Dragnea.

 Potrivit unor localnici care ne-au rugat să le păstrăm anonimatul, Campos Junior și soția sa au fost începând cu 2010 în mai multe rânduri în vizită în România, unde au avut parte de un tratament special, deplasându-se și cu elicopterul. Am identificat, de altfel, pe contul de Instagram al soției lui Campos Junior, Aysla Campos, o fotografie în care aceasta pozează lângă elicopterul cu indicativul YR-CBB ce aparține firmei Cobrex din Brașov.

Același elicopter lângă care apare Aysla Campos a fost folosit și de Liviu Dragnea în mai multe rânduri, inclusiv pentru a ajunge la o ședință a PSD din Vaslui, în aprilie 2013.

 Potrivit documentelor studiate de RISE Project , există o relație directă de afaceri între compania lui Gheorghiaș, Tel Drum SA și Cobrex. Tel Drum a făcut cel puțin o plată de 41150 de lei către firma de transport aerian în 2010.

Cobrex îi aparține omului de afaceri Constantin Apăvăloaie, pilot devenit celebru anul trecut după ce a reușit să salveze o turistă care căzuse într-o crevasă în munții Bucegi.

Reușita pilotului a fost lăudată și de Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.






Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!