Bomba finalului de an: Nadal și Shakira, împreună! Detaliile unei relații incendiare

Bomba finalului de an: Nadal și Shakira, împreună! Detaliile unei relații incendiare

Shakira (45 de ani) s-a despărțit de fostul ei soț, Gerard Pique (35 de ani), după o căsnicie care a durat, între 2011 și 2022. E a doua căsătorie pentru cântăreața columbiană, încheiată cu divorț, după cea cu avocatul argentinian, Antonio de la Rúa, cu care Shakira a stat, oficial, între 2000 și 2010.

Shakira și Nadal au apărut împreună între-un videoclip, în 2009. FOTO: Facebook

Infidelitatea a fost motivul care a cauzat „ruptura“ relației Pique – Shakira. Concret, fundașul Barcelonei și-a înșelat soția și, ulterior, a și plecat de acasă. Dacă Pique a fost crucificat pentru ce a făcut, mai ales pe rețelele de socializare, unde publicul a fost de partea Shakirei, în mare parte, acum apare o poveste care poate șifona serios și imaginea artistei.

Potrivit Tennis World USA , citat de Digi Sport , pe când era căsătorită cu Pique, Shakira ar fi avut o relație amoroasă intensă cu nimeni altul decât... Rafael Nadal! Iar povestea se complică și mai mult pentru că, atunci când ar fi avut loc acest episod, și Rafa ar fi fost implicat, la rândul său, într-o altă relație, cu Mary Perello!

Ce a scris Tennis World USA?

*Șoc din Spania: Rafael Nadal s-a întâlnit, în secret, cu Shakira

*Din Spania vine o dezvăluire care e o adevărată lovitură: Rafael Nadal și Shakira au avut o relație secretă. Conform lui Jordi Martin, un celebru jurnalist spaniol, cântăreața și jucătorul de tenis și-au început relația clandestină în 2009, când s-au întâlnit pe platourile de filmare pentru videoclipul piesei „Gypsy“.

*Jurnalistul a explicat că cei doi ar fi avut o relație amoroasă intensă înainte ca videoclipul să fie filmat. La acea vreme, se zvonea că Shakira se întâlnește cu Alejandro Sanz, un celebru cântăreț spaniol. Pe de altă parte, situația era mult mai dificilă pentru Rafael Nadal, care era într-o relație cu Mary Perello, pe care o cunoscuse încă din 2005.

*Informațiile venite din Spania sunt incredibile și vin într-un moment nepotrivit pentru Rafael Nadal, care încearcă să se concentreze pe US Open. Câștigător la primele două turnee de Grand Slam ale anului, Nadal caută să cucerească cel de-al 23-lea său titlu major.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...