BOMBĂ în Guvern, ȘOC în PSD! Anca Alexandrescu, o fidelă a lui Dragnea, înlăturată de premierul Dăncilă din postul de consilier!

BOMBĂ în Guvern, ȘOC în PSD! Anca Alexandrescu, o fidelă a lui Dragnea, înlăturată de premierul Dăncilă din postul de consilier!

Premierul Viorica Dăncilă a decis înlăturarea din funcția de consilier onorific al Ancăi Alexandrescu, au declarat pentru  G4Media.ro surse guvernamentale. Anca Alexandrescu e considerată o fidelă a lui Liviu Dragnea și era practic nedezlipită de Dăncilă la toate evenimentele oficiale. Îndepărtarea Ancăi Alexandrescu vine pe fondul tensionării relațiilor Dăncilă – Dragnea din cauza refuzului premierului de a promova OUG în justiție sau de a accepta o restructurare a guvernului.

Într-un interviu pentru Adevărul, premierul Viorica Dăncilă a sugerat că a fost atacată din interiorul PSD.

Întrebată dacă există interese în PSD pentru a fi denigrată, Dăncilă a sugerat că unele atacuri au venit din propriul partid: ”Nu am văzut atacuri numai în publicaţiile Opoziţiei. Am văzut atacuri şi în alte publicaţii, am văzut atacuri din partea unor oameni de la care nu m-am aşteptat”.

Anca Alexandrescu a fost alături de premierul Viorica Dăncilă și în vizita de joi în Polonia.

Anca Alexandrescu fusese numită consilier onorific al premierul – post neremunerat – printr-o decizie a Vioricăi Dăncilă din 1 februarie 2018.

Anca Alexandrescu nu a răspuns la apelurile G4Media.ro până la ora publicării acestui articol.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...