BOMBĂ la București! Turcescu, NOUL Tudy? Amănunte INCENDIARE!

Bombă la București! Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus joi, la Antena 3, că varianta ca Robert Turcescu să ajungă viceprimar este, deocamdată, ”un zvon”, susținând că președintele UNPR Valeriu Steriu nu i-a propus această variantă, de a-l susține pe fostul jurnalist pentru funcția amintită. Însă a uitat să spună, ce să vezi, de ce s-a întâlnit, brusc, cu Steriu... Pe care, în treacăt fie spus, l-a numit, bâlbâindu-se, președinte... Corectată de Răzvan Dumitrescu în legătură cu faptul că Steriu nu mai este președinte la UNPR, ci Băsescu, Trompeta s-a mai bâlbâit odată, spunând, amărâta, că Steriu este președinte pe... București. Altă minciună de doi lei... Nu iese fum fără foc în România. Iar Trompeta trage de timp, să se întoarcă țărănușul din Brazilia...

”Azi m-am întâlnit cu Valeriu Steriu, mi-a spus că se va ocupa de noua formațiune (PMP-UNPR - n.r.) pe Capitală și nu mi-a făcut propunerea ca domnul Robert Turcescu să fie susținut de noi pentru funcția de viceprimar. Probabil e un zvon ce s-a auzit”, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, joi, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Întrebată dacă totuși este posibil să se ajungă la această variantă, Firea a răspuns: ”Nu cred că se va întâmpla acest lucru. Dacă bucureștenii au votat ca eu să fiu primar pe lista PSD-UNPR și noi avem majoritate, dvs ce credeți?”.

Varianta că Robert Turcescu vrea să-i ia locul lui Tudor Ionescu, alias Tudy, în postul de viceprimar al Capitalei a apărut joi dimineață.

Totul vine în urma fuziunii PMP cu UNPR. Noua formațiune schimbă lucrurile şi în Consiliul General al Municipiului Bucureşti. De la o majoritate PSD-ALDE-UNPR de 28 de consilieri, faţă de cei 27 de consilieri PNL, PMP şi USB, s-a ajuns la o majoritate PSD-ALDE-PMP, cu 32 de consilieri.

În acest nou context, partidul lui Traian Băsescu ar putea revendica funcţia de viceprimar părăsită de Tudor Ionescu, alias Tudy, în caz contrar având posibilitatea formării unei noi majorităţi, alături de PNL şi USB.

Galerie foto și documente

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Președintele a promulgat legea prin care alocațiile copiilor vor crește anual cu rata inflației!

2 Acesta este documentul trimis de Dăncilă pe furiș la Bruxelles pe 13 august 2018! Susținea teoria lui Dragnea …

3 FAKE de proporții! Firea, preoteasa neagră a PSD, o îngroapă și pe Dăncilă! Oamenii sunt indignați de ce a put…

4 CULISE / Replica lui Manda care-a făcut-o pe Dăncilă să plângă: „Nu vreți dvs. să vorbiți în engleză?”

5 Primul pas spre fuziune? Un lider PMP, numit secretar general adjunct al guvernului Orban

recomandări

Te ia DNA: Emilian Gămureac

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai amuzante logo-uri fake