BOMBĂ la București! Turcescu, NOUL Tudy? Amănunte INCENDIARE!

BOMBĂ la București! Turcescu, NOUL Tudy? Amănunte INCENDIARE!

Bombă la București! Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus joi, la Antena 3, că varianta ca Robert Turcescu să ajungă viceprimar este, deocamdată, ”un zvon”, susținând că președintele UNPR Valeriu Steriu nu i-a propus această variantă, de a-l susține pe fostul jurnalist pentru funcția amintită. Însă a uitat să spună, ce să vezi, de ce s-a întâlnit, brusc, cu Steriu... Pe care, în treacăt fie spus, l-a numit, bâlbâindu-se, președinte... Corectată de Răzvan Dumitrescu în legătură cu faptul că Steriu nu mai este președinte la UNPR, ci Băsescu, Trompeta s-a mai bâlbâit odată, spunând, amărâta, că Steriu este președinte pe... București. Altă minciună de doi lei... Nu iese fum fără foc în România. Iar Trompeta trage de timp, să se întoarcă țărănușul din Brazilia...

”Azi m-am întâlnit cu Valeriu Steriu, mi-a spus că se va ocupa de noua formațiune (PMP-UNPR - n.r.) pe Capitală și nu mi-a făcut propunerea ca domnul Robert Turcescu să fie susținut de noi pentru funcția de viceprimar. Probabil e un zvon ce s-a auzit”, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, joi, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Întrebată dacă totuși este posibil să se ajungă la această variantă, Firea a răspuns: ”Nu cred că se va întâmpla acest lucru. Dacă bucureștenii au votat ca eu să fiu primar pe lista PSD-UNPR și noi avem majoritate, dvs ce credeți?”.

Varianta că Robert Turcescu vrea să-i ia locul lui Tudor Ionescu, alias Tudy, în postul de viceprimar al Capitalei a apărut joi dimineață.

Totul vine în urma fuziunii PMP cu UNPR. Noua formațiune schimbă lucrurile şi în Consiliul General al Municipiului Bucureşti. De la o majoritate PSD-ALDE-UNPR de 28 de consilieri, faţă de cei 27 de consilieri PNL, PMP şi USB, s-a ajuns la o majoritate PSD-ALDE-PMP, cu 32 de consilieri.

În acest nou context, partidul lui Traian Băsescu ar putea revendica funcţia de viceprimar părăsită de Tudor Ionescu, alias Tudy, în caz contrar având posibilitatea formării unei noi majorităţi, alături de PNL şi USB.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

2 Așa arată prostia made in Rusia...

3 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

4 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

5 Foarte interesante amănunte!