BOMBA nopții! Acesta este jegul prin care Dragnea, Firea și PSD au UMILIT-O pe Simona Halep! Un șantajist internat la 16 ani pentru înșelăciune!

BOMBA nopții! Acesta este jegul prin care Dragnea, Firea și PSD au UMILIT-O pe Simona Halep! Un șantajist internat la 16 ani pentru înșelăciune!

Acesta este jegul prin care Dragnea, Firea și PSD au UMILIT-O pe Simona Halep! Un șantajist internat la 16 ani pentru înșelăciune! Numele lui a fost dezvăluit pe Facebook de fostul premier Victor Ponta! Harabagiu a vrut să candideze independent la primăria municipiului Roman dar n-a strâns suficiente semnături!

Zeci de organizații județene ale PSD au postat marți seară pe conturile de Facebook un mesaj propagandistic fără precedent. Afișul comun susține că Simona Halep ar fi fost huiduită luni de 20.000 de fani pe Arena Națională, deși imaginile filmate de toate televiziunile arată clar că huiduielile i-au fost adresate primarului Gabriela Firea. De altfel, Firea a și părăsit rapid scena, iar luni seara a postat un mesaj acru pe Facebook la adresa celor care au fluierat-o copios.

Mesajul prezintă și o imagine de la mitingul PSD de sâmbătă din București, cu textul ”Halep, aplaudată de sute de mii de români în Piața Victoriei”.

Afișul a fost postat aproape concomitent de organizațiile PSD din Constanța, Ilfov, Giurgiu, Mehedinți, Tulcea etc.

Operațiunea de mânjire a Simonei Halep a luat amploare cu un videoclip trucat postat pe pagina de Facebook a PSD București, care prezintă fluierăturile adresate Gabrielei Firea ca și cum ar fi fost adresate Simonei Halep. Trucajul este evident și a fost raportat de comunitatea #Corupția Ucide. 

 Victor Ponta a scris pe contul său de Facebook că ”aceste materiale mincinoase, manipulatoare si absolut mizerabile sunt gandite si postate direct de la Sediul Central din K10 de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamt ( numele lui este George Harabagiu).

Cine este George Harabagiu, conform  Adevărul din 26 februarie 2011 : Un șantajist internat la 16 ani pentru înșelăciune!

Femeie ucisă cu maşina la marginea drumului de un realizator TV. Accidentul s-a produs în localitatea Săvineşti, sâmbătă, 26 februarie, în jurul orei 13.30. Victima, Elena Anton (28 de ani), venea pe marginea şoselei spre casă cu pomană de la cimitir.

Conform primelor declaraţii ale lui George-Norocel Harabagiu (36 de ani), el se deplasa spre Bacău şi, când drumul s-a îngustat de la patru la două benzi, a tras de volan dreapta, pentru a lăsa loc unor maşini pe care le-a văzut în oglinda retrovizoare că vin cu viteză. În acel moment a acroşat-o pe tânără de pe marginea drumului, pe care a izbit-o cu parbrizul şi apoi a proiectat-o pe acostament, unde a decedat. În acel loc, în care nimeni nu aprinsese vreo lumânare, a rămas pomana scăpată din mâna femeii şi o pată de sânge. „Se mergea în coloană, aveam două maşini în faţă. Femeia s-a angajat în trecerera străzii, iar din spate erau intrate în depăşire alte maşini. Nu aveam mai mult de 53-54 de kilometri la oră, dar nu am avut cum să ocolesc femeia“, a declarat Harabagiu, la câteva ore de la accident, pentru „Adevărul de seară“.

Potrivit vecinilor, Elena Anton avea patru copii, dintre care cel mai mic în vârstă de un an. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Neamţ, inspector principal Cătălina Bădeanu, precizează că şoferul este cercetat pentru ucidere din culpă.

„A acroşat o tânără care se deplasa pe marginea drumului. Aceasta a decedat pe loc. Conducătorul auto a fost testat cu alcooltestul, iar rezultatul a arătat că nu băuse. Viteza autoturismului va fi determinată în cadrul unei expertize. Autorul este cercetat penal pentru ucidere din culpă“, a declarat Cătălina Bădeanu.

A fost condamnat pentru şantaj

Pietreanul George-Norocel Harabagiu a fost coleg cu Viorel Pleşcan, cel care a stat ascuns 10 ani pe ecranele televizoarelor, luându-şi numele fals Viorel Andrei. Harabagiu a fost condamnat la închisoare, în urma unui flagrant delict, pentru că, în 1997, l-a şantajat pe medicul Cornel Alexandrescu, pretinzându-i bani pentru a nu face anumite dezvăluiri în presă.

De asemenea, el a fost internat într-un centru pentru minori după mai multe fapte de înşelăciune petrecute în 1991.

„Dintr-un cupon de abonament cu reducere la săptămânalul Newsweek şi-a făcut ceva care semăna a legitimaţie de presă. Avea 16 ani şi 10 luni şi a reuşit să păcălească aproape toate autorităţile locale, recomandându-se corespondentul pentru Newsweek la Piatra Neamţ. A luat bani, băutură şi ţigări de la mai multe persoane, promiţând inclusiv campanie electorală viceprimarului Mircea Rusu în săptămânalul american“, a declarat Viorel Cosma, ziarist la un cotidian local în acea perioadă.

Varianta 2/ Cine este George Harabagiu, personajul indicat de Victor Ponta drept autorul operațiunii de propagandă a PSD: fost ziarist din Neamț, omul de casă al lui Gheorghe Ștefan ”Pinalti” și Ionel Arsene ”Șosetuță”, a accidentat mortal o tânără

 Victor Ponta a scris pe Facebook că George Harabagiu este cel care a gândit și postat afișele mincinoase ale PSD în care se arată că Simona Halep și nu Gabriela Firea ar fi fost huiduită pe Arena Națională. Un mesaj trimis pe un grup intern de Whatsapp al PSD și văzut de G4Media.ro  arată că, într-adevăr, George Harabagiu apare drept ”coordonator PSD online”.

El a distribuit la ora 20.01 afișul preluat apoi de multe organizații județene PSD, și a scris ”Alertați organizațiile și grupurile de diseminare din județe. Maximizați impactul postării. Distribuiți în grupuri!”.

George Norocel Harabagiu a fost ziarist la diferite publicații și televiziuni din Neamț. În timpul guvernării PDL, el a fost omul de casă al baronului Gheorghe Ștefan, zis Pinalti. El a condus și televiziunea acestuia, Giga TV, ajungând să dea declarații la DNA în dosarul de corupție privitor la acordarea licenței acestui post.

După ce Pinalti a fost condamnat, Harabagiu s-a mutat în curtea liderului PSD Neamț, Ionel Arsene, zis și ”Șosetuță”. Harabagiu a realizat emisiuni la o televiziune controlată de Arsene. Odată cu apropierea tot mai mare dintre Arsene și Liviu Dragnea, George Harabagiu a fost transferat la București, unde a primit un post de coordonator al campaniilor online ale PSD.

El a fost în mijlocul mai multor controverse pe plan local. În 2011, Harabagiu a accidentat mortal o tânără, fiind cercetat pentru ucidere din culpă, potrivit Adevărul. Același ziar scrie că Harabagiu a fost condamnat în la închisoare, în urma unui flagrant delict, pentru că, în 1997, l-a şantajat pe medicul Cornel Alexandrescu, pretinzându-i bani pentru a nu face anumite dezvăluiri în presă.

În 2016, Harabagiu a vrut să candideze ca independent la Primăria Roman, dar nu a adunat suficiente semnături. Presa locală scria la acel moment că Harabagiu nu avea nici un venit declarat, cu excepția a 193.000 de lei din pronosticuri sportive.

Ce scria luni George Harabagiu despre Șobolani

Luni, inspirat de declarațiile lui Liviu Dragnea despre șobolani, George Harabagiu a postat următorul text pe contul său de facebook (cont deschis sub numele Nelu Gardianu):

“ANOTIMPUL “ȘOBOLANILOR ! 
Chiar nu am nimic cu aceste rozătoare . Au fost ele trimise de D – zeu pe pămînt cu vreun scop. Treaba lor… Mai nou insa, am vazut “ șobolani “ cu girofare ! Bai , da multi ! Șobolani cu serviete, “ gatiti “ ca la nunta , “ incleftati” in costume Armani ( care stăteau pe ei , ca pe gardul prefecturii ). Va este scirba de șobolani ? Sa nu imi ziceți ca DA , pentru ca nu cred ! Pai cum sa- ti fie greata de un șobolan care ti- a fost prim ministru ... gen ? Si candidat la Președinție ! Aahh…. Nu știai ca – i șobolan ? Trist ! Ti-ai mai luat , prietene o teapa ! Oare a cita ??? Oricum nu mai conteaza ! Din ce am vazut se pregătește MAREA DERATIZARE ! Asa ca , daca te stii “ șobolan “ șterge – o ! Ca vorba ta , sobolanule : SCAPA CINE POATE ! Una peste alta , ma uit la unii deontologi , care fac spume la gura de dragul șobolanilor ! Si cite amenințări … si cite ambasade iubesc brusc.. șobolanii ! Știți de ce scriu toate astea ? Pentru ca eu am dormit pe un pat fara saltea, iar bucata de piine o împărțeam cu …șobolanii ! Aruncat in “ năpasta “ de alti… șobolani ! De asta nu mi- e scirba de rozătoare ! Mi- e sila de voi… ȘOBOLANILOR ! ( George Harabagiu ) 

 
 







Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...