BOMBA nopții! Afacerea „Pelerinajul”! Dezvăluiri INCENDIARE despre Clanul Firea/Pandele

BOMBA nopții! Afacerea „Pelerinajul”! Dezvăluiri INCENDIARE despre Clanul Firea/Pandele

Banii platiti din bugetul orasului Voluntari pentru transportul pelerinilor ilfoveni la Iasi, la Sfanta Parascheva, au ajuns la o firma legata de mana dreapta a cuplului Firea-Pandele. Firma care a luat banii publici de la primaria lui Florentin Pandele, Star Holiday and Tours, este detinuta in acte de un batran pe nume Gheorghe Cristian Descultu, din Turnu Magurele, dar este condusa de un om de afaceri pe nume Stefan Grigore. In varsta de 72 de ani, Descultu este socrul lui Stefan Grigore, dezvaluie safielumina.ro.

Grigore este patronul agentiei de turism Gregory Tour, care opera autocarul cu turisti romani cazut intr-o prapastie in Muntenegru in anul 2013. 19 oameni au murit in urma accidentului de atunci.Stefan Grigore a fost, vreme de aproape un deceniu, asociat cu Emanuel Gabriel Botnariu, mana dreapta a cuplului Gabriela Firea-Florentin Pandele.

Botnariu a detinut calitatea de membru in mai toate consiliile de administratie ale firmelor infiintate de municipalitatea Voluntari, de la clubul de fotbal la companiile de utilitati. Dupa instalarea Gabrielei Firea la Primaria Bucuresti, Emanuel Botnariu a fost numit sef al Administratiei Spitalelor din Bucuresti.

Iarna trecuta a candidat din partea PSD pentru un loc de senator in Ilfov. Astazi il gasim in Senatul Romaniei si iesit din business.

Integral pe safielumina.ro.

Luni după-amiază, după discuția purtată de reporterii Să fie lumină cu șefa de direcție din cadrul Primăriei Voluntari, a apărut brusc și anunțul de atribuire în portalul electronic: licitația a fost câștigată de firma controlată de Ștefan Grigore.

Cu 490.000 de lei, la care se adaugă TVA.

Atât a plătit, din ce știm până acum, Primăria din Voluntari pentru a trimite la moaștele Sfintei Parascheva câteva mii de ilfoveni. Iar banii ajung direct în conturile unui fost asociat al lui Gabriel Botnariu, omul de casă al primarului Florentin Pandele.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Interesante amănunte...

3 Imagini care dau fiori soldaților ruși

4 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

5 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....