BOMBA nopții! Așa-zisul „Raport” prezentat de T.Toader NU există! Va fi scris în această noapte! Site-ul ministerului a fost blocat intenționat!

BOMBA nopții! Așa-zisul „Raport” prezentat de T.Toader NU există! Va fi scris în această noapte! Site-ul ministerului a fost blocat intenționat!

Oameni buni, la această oră se scrie, probabil, într-un birou din București, așa-zisul Raport despre care T.Toader a spus că-l va citi în sinteză! Toader n-a avut în față, la declarația oficială, acel raport! A avut doar niște foi după care a citit ce-a citit! Puțină lume a aobservat că omul a venit foarte nervos la declarații invocând faptul că operatorii de imagine și-au amplasat camerele prea aproape de stativul de la care urma să vorbească. Mai mult, a făcut scandal și a cerut mutarea camerelor spunând clar că nu vrea ca cineva să-i filmeze foile! De ce oare?

A spus, încă de la început, că așa-zisul Raport va fi pus imediat după declarații pe site-ul ministerului Justiției. Unde va putea fi studiat de toată lumea. A repetat de mai multe ori acest lucru. Surpriză: site-ul ministerului a „căzut” chiar în timp ce făcea declarații. Este ora 23.20 și site-ul este încă nefuncțional!

Ministrul nu i-a lăsat pe jurnaliști să se apropie prea mult și i-a atenționat să nu-i filmeze foile cu rezumatul raportului. „Dacă nu mergeți dincolo de linia aceea, eu plec”, a amenințat Toader.

„Raportul reține comportamentul discreționar al procurorului șef al DNA. Raportul îl prezint în diagonală, îl pun pe site și vedeți amănuntele. Veți vedea citind raportul”, a insistat Tudorel Toader.

Mai mult, acesta nu a fost postat nici măcar pe pagina de Facebook a ministerului, ca o eventuală solutie de avarie, în situația în care site-ul  www.just.ro ar fi cedat din cauza suprasolicitării.

Și trimiterea unui comunicat de presă ar fi reprezentat o variantă bună, uzuală, însă Ministerul Justiției nu a trimis până la această oră nicio informare.

Nu în ultimul rând, ministerul nu a răspuns niciunei solicitări de a pune la dispoziția publicului acest „document” pe care Tudorel Toader și-a bazat întreaga pledoarie pentru revocarea șefei DNA.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”