BOMBA nopții! Așa-zisul „Raport” prezentat de T.Toader NU există! Va fi scris în această noapte! Site-ul ministerului a fost blocat intenționat!

Oameni buni, la această oră se scrie, probabil, într-un birou din București, așa-zisul Raport despre care T.Toader a spus că-l va citi în sinteză! Toader n-a avut în față, la declarația oficială, acel raport! A avut doar niște foi după care a citit ce-a citit! Puțină lume a aobservat că omul a venit foarte nervos la declarații invocând faptul că operatorii de imagine și-au amplasat camerele prea aproape de stativul de la care urma să vorbească. Mai mult, a făcut scandal și a cerut mutarea camerelor spunând clar că nu vrea ca cineva să-i filmeze foile! De ce oare?

A spus, încă de la început, că așa-zisul Raport va fi pus imediat după declarații pe site-ul ministerului Justiției. Unde va putea fi studiat de toată lumea. A repetat de mai multe ori acest lucru. Surpriză: site-ul ministerului a „căzut” chiar în timp ce făcea declarații. Este ora 23.20 și site-ul este încă nefuncțional!

Ministrul nu i-a lăsat pe jurnaliști să se apropie prea mult și i-a atenționat să nu-i filmeze foile cu rezumatul raportului. „Dacă nu mergeți dincolo de linia aceea, eu plec”, a amenințat Toader.

„Raportul reține comportamentul discreționar al procurorului șef al DNA. Raportul îl prezint în diagonală, îl pun pe site și vedeți amănuntele. Veți vedea citind raportul”, a insistat Tudorel Toader.

Mai mult, acesta nu a fost postat nici măcar pe pagina de Facebook a ministerului, ca o eventuală solutie de avarie, în situația în care site-ul www.just.ro ar fi cedat din cauza suprasolicitării.

Și trimiterea unui comunicat de presă ar fi reprezentat o variantă bună, uzuală, însă Ministerul Justiției nu a trimis până la această oră nicio informare.

Nu în ultimul rând, ministerul nu a răspuns niciunei solicitări de a pune la dispoziția publicului acest „document” pe care Tudorel Toader și-a bazat întreaga pledoarie pentru revocarea șefei DNA.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Ce nerușinare! Dăncilă, către participanţii la o întrunire electorală: „Spuneţi-le la toţi că trebuie să ne lu…

2 Așa arată soția premierului desemnat

3 PSD e Mafia! Guvernul vrea s-o trimită consul la Salonic pe deputata PSD Andreea Cosma, condamnată în primă in…

4 Ipoteză incredibilă! Viorica Dăncilă ar fi cea pe care paznicii de la Casa Albă au confundat-o cu Floricica Da…

5 Înregistrări Newsweek România: Candidata lui Voiculescu amenință plângând că va ieși din campanie / Colaboratori…

recomandări

Te ia DNA: Stoica Alexandru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Caracatița asta evadează ca-n filme dintr-un borcan