BOMBA nopții! Bădulescu a menționat de 5 ori numele lui Dragnea, luni, în fața procurorilor! Amănunte INCENDIARE despre Dosarul 10 august!

BOMBA nopții! Bădulescu a menționat de 5 ori numele lui Dragnea, luni, în fața procurorilor! Amănunte INCENDIARE despre Dosarul 10 august!

BOMBA nopții! Bădulescu a menționat de 5 ori numele lui Dragnea, luni, în fața procurorilor! Amănunte INCENDIARE despre Dosarul 10 august! Aurelian Bădulescu a menționat de 5 ori în fața procurorului numele lui Dragnea, luni, când a dat o nouă declarație. Dezvăluirea a fost făcută de Teodor Mărieș în emisiunea Jocuri de Putere realizată de Rareș Bogdan la Realitate TV.

„Bădulescu a ridicat ștacheta. Îi tremura mâna procurorului când auzea numele lui Dragnea. De cel puțin cinci ori i-a pronunțat numele lui Dragnea Bădulescu”, a afirmat Mărieș în emisiunea lui Rareș Bogdan. Mărieș a mai afirmat și că la etajul 5 din sediul Ministerului de Interne, în permanență, Carmen Dan se afla pe telefon cu Dragnea, liderul PSD. Și că, la un moment dat, înaintea declanșării represiunii, colonelul Cucoș a plecat din sala de la etajul 5 pentru a nu fi de față când se dă ordinul. Mărieș a mai spus că după declarația de luni de la Parchet a viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu, la audieri va fi adusă și Carmen Dan.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro