BOMBA nopții! Coldea spune că Manda MINTE, că n-a cerut amânarea audierii în Comisia SRI! Dragnea, încolțit de propriile minciuni!

Bombă! Coldea spune că Manda minte, că n-a cerut amânarea audierii în Comisia SRI! Dragnea, încolțit de propriile minciuni! Generalul Florian Coldea dezminte categoric ca ar fi cerut amanarea audierii din comisia SRI pe motiv ca ar fi racit. Intr-o declaratie pentru Ziare.com, fostul prim-adjunct al directorului Serviciului, Florian Coldea, spune ca decizia amanarii a fost luata unilateral de comisia SRI, pe motiv ca ora la care a fost programata audierea a fost 14.00 si s-a considerat ca lucrarile s-ar prelungi pana seara tarziu.

Gâdea l-a prezentat pe Manda la Antena 3 ca „fost șef” al Comisiei SRI! Gâdea și-a început emisiunea de luni seară prezentându-l pe Manda ca fost șef al Comisiei SRI. Manda, sufocat, l-a întrebat cu un zâmbet din care curgeau deja lacrimi dacă l-a schimbat!!!

"Nu am nicio problema sa ma prezint oricand in fata comisiei SRI pentru a discuta orice problema aflata in dezbatere", a declarat generalul Coldea pentru Ziare.com.

Presedintele Comisiei de control al activitatii SRI, senatorul PSD Claudiu Manda, a anuntat luni ca audierea fostului prim-adjunct al directorului Serviciului, Florian Coldea, care ar fi trebuit sa aiba loc marti, se amana cu o saptamana, deoarece acesta a anuntat ca este racit.

Florian Coldea ar fi trebuit sa fie audiat marți, de la ora 14.00, dupa ce mai multe persoane care au fost audiate l-au invocat pe Coldea ca fiind principalul coordonator al implicarii Serviciului in activitatea altor institutii ale statului.

Oameni buni, voi realizați ce presiuni a făcut Dragnea asupra lui Manda ca să nu i dea cu bomba-n cap taman în săptămâna Congresului? Vă dați seama că Gâdea știa deja ce discuții au fost?

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Acest mesaj va produce un cutremur în România

2 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…

3 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

4 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…

5 BREAKING A explodat prima bombă în București! Robert Negoiță, primarul sectorului 3, anunță că nu va candida p…