BOMBA nopții! Conform scenariului, jandarmerița Ștefania N. urma să fie paralizată sau chiar omorâtă în spital! Unde s-a blocat totul.

BOMBA nopții! Conform scenariului, jandarmerița Ștefania N. urma să fie paralizată sau chiar omorâtă în spital! Unde s-a blocat totul.

Dezvăluirea a fost făcută de jurnalistul Florian Bichir la Realitatea TV cu doar câteva minute înainte de miezul nopții! Bichir a declarat că, în conformitate cu planul pus la punct de consultanții PSD, jandarmerița Ștefania N. urma să fie paralizată sau chiar omorâtă în Spitalul Floreasca! Florian Bichir a declarat că planul sinistru a fost dejucat dintr-o greșeală. Printr-o întâmplare, la momentul aducerii jandarmeriței la UPU, la Floreasca, de față a fost prezent și medicul Sorin Păun, nimeni altul decât soțul consilierei prezidențiale conf. Dr. Diana Păun! 

Multe încep să se lege, oameni buni! Să sperăm că procurorii care anchetează măcelul din 10 august vor investiga aceste informații. Și că Bichir își va susține declarațiile făcute live la Realitatea!

Ce declarase Jandarmeria iniţial

În seara de vineri, mai multe televiziuni ale Propagandei PSD, dar cu precădere Antena 3, au anunţat că femeia jandarm este în stare critică şi riscă să rămână paralizată pe viaţă.

"Avem o colegă care a fost bătută cu bestialitate. La acest moment, are o suspiciune serioasă de ruptură de coloană cervicală, cu riscul de a rămâne paralizată. Aproape că sunt bulversat de ce am văzut. Mi-a fost greu să privesc imaginile acelea. Nu încerc să emoţionez pe nimeni, dar vă transmit un sentiment absolut uman şi firesc. Cel mai greu a fost să explicăm părinţilor colegei noastre că fata lor ar putea să rămână paralizată pe viaţă", a declarat sâmbătă dimineaţă, la postul B1 TV, şeful serviciului de comunicare al Jandarmeriei Române.

Ulterior, ministrul Sănătăţii a anunţat că a fost la spital iar jandarmeriţa este în stare bună. Jandarmeria a revenit asupra informaţiei iniţiale argumentând, că acelea erau datele pe care le-au avut iniţial.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte din Parlamentul European

2 Frica de pușcărie! Primăria Capitalei a anulat licitaţia pentru 100 de autobuze electrice: cele turceşti ar fi…

3 Mafia locală / Frații Micula, vizați de un dosar de evaziune și spălare de bani de 44 milioane de euro / Cazul e i…

4 Val de demiteri / Guvernul a eliberat din funcție 28 de prefecți. Cine vine în loc

5 Războiul din justiție

recomandări

Te ia DNA: Baronul Salvador

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă ești miliardar te poți muta acum pe noul yacht în formă de insulă