BOMBA nopții! Conform scenariului, jandarmerița Ștefania N. urma să fie paralizată sau chiar omorâtă în spital! Unde s-a blocat totul.

BOMBA nopții! Conform scenariului, jandarmerița Ștefania N. urma să fie paralizată sau chiar omorâtă în spital! Unde s-a blocat totul.

BOMBA nopții! Conform scenariului, jandarmerița Ștefania N. urma să fie paralizată sau chiar omorâtă în spital! Unde s-a blocat totul.

Dezvăluirea a fost făcută de jurnalistul Florian Bichir la Realitatea TV cu doar câteva minute înainte de miezul nopții! Bichir a declarat că, în conformitate cu planul pus la punct de consultanții PSD, jandarmerița Ștefania N. urma să fie paralizată sau chiar omorâtă în Spitalul Floreasca! Florian Bichir a declarat că planul sinistru a fost dejucat dintr-o greșeală. Printr-o întâmplare, la momentul aducerii jandarmeriței la UPU, la Floreasca, de față a fost prezent și medicul Sorin Păun, nimeni altul decât soțul consilierei prezidențiale conf. Dr. Diana Păun! 

Multe încep să se lege, oameni buni! Să sperăm că procurorii care anchetează măcelul din 10 august vor investiga aceste informații. Și că Bichir își va susține declarațiile făcute live la Realitatea!

Ce declarase Jandarmeria iniţial

În seara de vineri, mai multe televiziuni ale Propagandei PSD, dar cu precădere Antena 3, au anunţat că femeia jandarm este în stare critică şi riscă să rămână paralizată pe viaţă.

"Avem o colegă care a fost bătută cu bestialitate. La acest moment, are o suspiciune serioasă de ruptură de coloană cervicală, cu riscul de a rămâne paralizată. Aproape că sunt bulversat de ce am văzut. Mi-a fost greu să privesc imaginile acelea. Nu încerc să emoţionez pe nimeni, dar vă transmit un sentiment absolut uman şi firesc. Cel mai greu a fost să explicăm părinţilor colegei noastre că fata lor ar putea să rămână paralizată pe viaţă", a declarat sâmbătă dimineaţă, la postul B1 TV, şeful serviciului de comunicare al Jandarmeriei Române.

Ulterior, ministrul Sănătăţii a anunţat că a fost la spital iar jandarmeriţa este în stare bună. Jandarmeria a revenit asupra informaţiei iniţiale argumentând, că acelea erau datele pe care le-au avut iniţial.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…