BOMBA nopții! De ce a chemat-o Iohannis de urgență pe Dăncilă la Cotroceni. PSD îngroapă România în datorii! Situația este dramatică și Teodorovici i-a spus totul președintelui!

BOMBA nopții! De ce a chemat-o Iohannis de urgență pe Dăncilă la Cotroceni. PSD îngroapă România în datorii! Situația este dramatică și Teodorovici i-a spus totul președintelui!

De ce a chemat-o Iohannis de urgență pe Dăncilă la Cotroceni. PSD îngroapă România în datorii! Situația este dramatică și Teodorovici i-a spus totul președintelui! Peste doar câteva zile România se va împrumuta iar cu un miliard de euro vânzând din nou obligațiuni de stat!

Ce spun sursele noastre. În urma scandalului dintre Dragnea și Teodorovici de joi, când ministrul Finanțelor s-a văzut pus în fața faptului împlinit, de a nu mai avea nicio autoritate asupra ANAF, principalul mijloc de acțiune al unui ministru de finanțe, știind situația dramatică în care se află finanțele țării, puternic afectate de valul necontrolat de măriri salariale, Teodorovici l-a informat pe președinte în legătură cu situația. Asta, la doar o zi după ce între președinte și ministrul de finanțe mai avusese o discuție, legată de această dată de schimbarea șefei ANAF și numirea lui Mișa. Însă Dragnea și-a pus și toți oamenii de sub Mișa, inclusiv pe unul de la Teleorman. Astfel că, în acest moment, fără ca cineva din statul român să facă scandal în legătură cu această preluare mafiotă a unei instituții-cheie, Dragnea controlează și banii României. Acum controlează prin interpuși și Curtea de Conturi și Fiscul.

Așa cum spun sursele noastre, președintele a făcut o mișcare-surpriză. Care l-a luat pe nepregătite pe Dragnea, aflat un pic la relaxare cu țiitoarea. 

Președintele nu are numai datele de la Teodorovici, ci și pe cele de la Banca Națională, aflată și ea sub asaltul de ultimă oră al lui Dragnea.

Aceleași surse mai spun că Olguța Vasilescu a făcut scandal și n-a vrut să se ducă la Cotroceni. Însă a primit ordin de la Dragnea să se ducă.

Oameni buni, cică situația este chiar dramatică! Pentru că nimeni nu mai îndrăznește să-l contrazică pe Dragnea. Iar Dragnea este de neoprit!



Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...