BOMBA nopții! Dragnea, întâlnire de taină cu Maior și Dâncu! La televizor, pentru proștii de români, l-a înjurat pe fostul șef al SRI!

BOMBA nopții! Dragnea, întâlnire de taină cu Maior și Dâncu! La televizor, pentru proștii de români, l-a înjurat pe fostul șef al SRI!

Dragnea, întâlnire de taină cu Maior și Dâncu! La televizor, pentru proștii de români, l-a înjurat pe fostul șef al SRI! Surse politice au relatat pentru un site pesedist afiliat mai nou grupării Firea-Pandele(știripesurse) despre „o întâlnire de taină la munte în acest week-end între președintele PSD, Liviu Dragnea și Vasile Dâncu, fost vicepremier în Guvernul Cioloș și George Maior, fostul director al SRI și actual ambasador al României în Statele Unite ale Americii. Întâlnirea ar fi avut loc într-una din stațiunile de pe Valea Prahovei.”

În ultima lui referire la Maior, în fața microfoanelor, pentru urechile proștilor de români, Dragnea l-a înjurat, dându-se chiar cocoș, că dacă se duce el la Comisia SRI face și drege.

Fostul director al SRI a relatat la Comisia condusă de țiitorul O.Vasilescu că Liviu Dragnea nu doar că nu a luptat niciodată cu ”statul paralel”, ci că acesta ar fi parte integrantă a acestuia.

El a relatat cu subiect și predicat că ceea ce se vorbea pe surse în presă de ceva vreme privind o implicare a actualului președinte al PSD în ceea ce se numește ”stat paralel” este adevărat și a dat și amănunte de detaliu despre întâlnirile din casele de oaspeți ale SRI. La aceste întâlniri Liviu Dragnea ar fi luat parte în mod curent și nu puțini sunt aceea care susțin că nu a fost străin de anumite execuții comandate de ”statul paralel” chiar în partidul pe care ulterior urma să îl conducă.

Ce s-a spus în Comisie:

"A fost abordat un subiect legat de petrecerile sau evenimentele din sediile SRI. A confirmat (George Maior - n.r.) aceste evenimente, cu ocazia Zilei Naţionale a României, a zilei SRI sau cu ocazia zilelor de naştere sau de nume ale domniei sale sau ale primului adjunct. A confirmat lista de participanţi. Noi am mai avut în cadrul comisiei astfel de nominalizări: toate unităţile de forţă din România de la pachet, poliţie, informaţie, de la instanţe, conducerea din partidele politice, persoane din Guvern, unele dintre ele sunt apărute în spaţiul public. Le-a confirmat, spunând că unele au venit mai des, altele mai rar, dar persoane apărute în spaţiul public, le-a confirmat, spunând că nu este nimic rău în acest lucru să existe şi o discuţie informală între oameni care au relaţii formale şi instituţionale", a afirmat Claudiu Manda, preşedintele Comisiei de control al activităţii SRI.

Întrebat despre persoanele pe care George Maior le-a confirmat că ar fi participat la aceste evenimente informale, Manda a menţionat membri ai Guvernului, Victor Ponta şi Liviu Dragnea, dar şi fosta şefă a Instanţei supreme Livia Stanciu şi procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

"La acele evenimente de socializare, petreceri s-a vorbit de şefi de instituţii, dar s-a vorbit cu nume şi prenume. S-a vorbit de persoane din Guvern, la nivel de prim-ministru - Victor Ponta, la nivel de viceprim-ministru - Liviu Dragnea, a dat şi alte nume din Guvern. În afară de numele din Guvern s-a vorbit de şefii de structuri de forţă din ţară: STS, SIE, SPP, instituţiile de culegeri de informaţii - DGA, DGIPI -, conducerile de parchet, de la Parchetul de pe lângă ÎCCJ. Nu pot să confirm despre domnul Lazăr, dar persoane din conducerea unităţilor de parchet, procurori, unităţile de instanţă, în speţă doamna Livia Stanciu, am spus şi despre doamna Kovesi", a adăugat Manda.
Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Penibilul ăsta a fost ani de zile șeful de facto al SRI?

2 „Cu tot respectul pentru Firea, eu nu pot sa mă aliniez în a o susține pentru că, de obicei, orice cal devine gloabă”

3 „Tu muncești și-ți cumperi o Dacie pentru că atât poți, eu muncesc și-mi cumpăr un Ferrari pentru că atât pot”

4 Răsturnare de situație? / Suplimentul folosit de Simona Halep ar conține „ingrediente chinezești necunoscute”

5 Cum arată sondajul pe baza căruia PSD şi PNL spun că discută comasarea alegerilor şi candidaturi pe liste comune