BOMBA nopții! Firea, în corzi în Justiție! Tribunalul București SUSPENDĂ o nouă hotărâre a Consiliului General!

BOMBA nopții! Firea, în corzi în Justiție! Tribunalul București SUSPENDĂ o nouă hotărâre a Consiliului General!

BOMBA nopții! Firea, în corzi în Justiție! Tribunalul București SUSPENDĂ o nouă hotărâre a Consiliului General! Tribunalul București a suspendat Hotărârea Consiliului General prin care s-a aprobat desființarea celor patru administrații ale Primăriei Capitalei pentru delegarea serviciilor.

Tribunalul București a suspendat Hotărârea Consiliului General prin care s-a aprobat desființarea celor 4 administrații ale Primăriei Capitalei: Administrația Lacuri Parcuri și Agrement, Administrația Străzilor, Administrația Fondului Imobiliar și Administrația Crematoriilor. Procesul a fost intentat de compania Vesta, iar decizia instanți poate fi atacată cu recurs.

Primarul Gabriela Firea a cerut desființarea celor patru administrații după ce serviciile prestate de acestea au fost delegate companiilor municipale.

Această decizie a instanței vine după ce, pe 22 noiembrie, Curtea de Apel București a anulat Hotărârile de Consiliu General prin care au fost înființate cele 22 de companii municipale ale Primăriei Capitalei, pe motiv că au fost adoptate ilegal. Mai precis, ele au fost adoptate cu votul a jumătate plus unu din numărul total de consilieri, și nu cu votul a două treimi, așa cum ar fi fost nevoie pentru astfel de proiecte care privesc patrimoniul Capitalei.

Iată minuta ședinței de judecată:

”Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale active şi excepţia lipsei de interes a reclamantei în formularea cererii, ca neîntemeiate. Admite cererea. Dispune suspendarea executării Hotărârii nr. 721/18.10.2018 a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, până la pronunţarea instanţei de fond. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 3.020 lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând onorariu avocat redus şi taxă judiciară de timbru. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de recurs se va depune la Tribunalul Bucureşti. Pronunţată, azi, 07.12.2018, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”