BOMBA nopții! Ghiță a devenit „FURNIZOR” la DNA! 7 lideri PSD pe lista neagră a fugarului! Cică are niște filmări de senzație cu Manda, țiitorul Fiolei!

BOMBA nopții! Ghiță a devenit „FURNIZOR” la DNA! 7 lideri PSD pe lista neagră a fugarului! Cică are niște filmări de senzație cu Manda, țiitorul Fiolei!

Încep artificiile. Surse bine informate spun că Ghiță a schimbat tabăra și conlucrează cu DNA! Cică 7 lideri PSD se află pe lista neagră a fugarului! Și are niște filmări de senzație cu Manda, țiitorul Fiolei! Dar nu numai. Pe listă, la filmări, este și C.Ștefănescu. Maestrul limbilor...

Și o lungă listă de mituiți de la vârful PSD. Inclusiv Sorin Grindeanu. 

Atenție, asta nu înseamnă că se va întoarce în România. Sursele noastre susțin că acest lucru se va face „pas cu pas”... Mai ales că nu stă într-o țară ostilă. 

Bunul său amic, Nebojsa Stefanovic, a devenit omul forte cheie al regimului de la Belgrad. Președintele tocmai l-a numit coordonator al serviciilor de securitate. Stefanovic era ministru de interne la momentul „capturării” lui Ghiță.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noua zonă din Ucraina în care frontul rușilor este pe cale să se prăbușească / „Totul se va întâmpla foarte repede”

2 Invenția unui român care promite reducerea la jumătate a facturii de gaz

3 Comandantul Armatei Ruse de Vest a fost „decapitat” de Putin. Aleksandr Zhuravlev este cunoscut ca „măcelarul din Alep”

4 VIDEO Ucraina torpilează dronele kamikaze rusești cu tehnologie americană. 70% rata de succes

5 VIDEO „Rușii îi vor face ceva similar lui Putin, așa cum românii au făcut cu Ceaușescu”