BOMBA nopții! Mihai Tudose și Ecaterina Andronescu pleacă din PSD!

BOMBA nopții! Mihai Tudose și Ecaterina Andronescu pleacă din PSD!

Bomba nopții! Mihai Tudose și Ecaterina Andronescu pleacă din PSD! „Ştim că negociază şi cu nume importante din PSD”, a declarat pentru  Adevărul unul dintre vicepreşedinţii PSD. Potivit unor surse parlamentare, Ponta este foarte aproape de a-i transfera pe Mihai Tudose şi pe Ecaterina Andronescu, doi dintre oamenii cu greutate în PSD, trecerea celor doi la Pro România fiind văzută ca un impuls şi pentru social-democraţii încă nehotărâţi.

Surse din PSD au relatat pentru  Adevărul că Liviu Dragnea a avut o dispută verbală cu Mihai Tudose, în ziua în care deputat Emilia Meiroşu şi-a anunţat demisia din PSD. Meiroşu e deputată de Brăila, fieful fostului premier Mihai Tudose. „Dragnea l-a sunat noaptea pe Tudose şi l-a făcut cu ou şi cu oţet că s-a aliat cu Ponta şi că, împreună, vor să-i ia partidul. Tudose controlează şi el câţiva parlamentari din regiunea sa, aşa că Dragnea simte cum pierde teren“, susţin sursele citate.

Fostul premier Victor Ponta va rupe încă 20 de parlamentari de la PSD, PMP şi ALDE şi ar putea înclina decisiv balanţa pentru debarcarea Guvernul Dăncilă, controlat de vechiul său rival Liviu Dragnea. Potrivit unor surse din PSD, Dragnea se teme că va pierde controlul în partid.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro