BOMBA nopții! Minuta ședinței CCR a fost redactată în weekend de Dorneanu și Toader! Amănunte INCENDIARE despre ședința din WC! SURSE

BOMBA nopții! Minuta ședinței CCR a fost redactată în weekend de Dorneanu și Toader! Amănunte INCENDIARE despre ședința din WC! SURSE

Minuta ședinței CCR a fost redactată în weekend de Dorneanu și Toader! O spun chiar surse din CCR! Cert este că minuta publicată la scurt timp după ce Dorneanu a anunțat decizia preliminară fusese deja redactată la ora începerii ședinței! Dealtfel, se pare că unul dintre judecători chiar a atras atenția în momentul în care a fost citit textul că pare copiată din textul sesizării făcute de Toader în numele Guvernului!

Aceleași surse mai spun că ședința din WC a avut loc deoarece se instalase panica: la acel moment scorul era de 8-1 în favoarea sesizării Guvernului! Singurul judecător din CCR care n-a participat la niciun fel de jocuri a fost fosta președintă a Curții Supreme, Livia Stanciu.

Așa s-a decis ca alături de Stanciu să voteze împotrivă și Daniel Morar și Ștefan Minea. Sursele asigură că acest lucru se va vedea la momentul redactării motivărilor definitive.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

4 Două zodii de care trebuie să fugi cât poți. Cine sunt vampirii energetici care își epuizează semenii

5 Cine este judecătorul care și-a injectat benzină în venă și ar fi murit în ambulanța care-l transporta la București