BOMBA nopții! Procurorul Negulescu a decis să vorbească! Povestește cum a „paradit-o” pe Andreea Cosma!

BOMBA nopții! Procurorul Negulescu a decis să vorbească! Povestește cum a „paradit-o” pe Andreea Cosma!

Procurorul Negulescu a decis să vorbească! Povestește cum a „paradit-o” pe Andreea Cosma! Procurorul Mircea Negulescu face primele declarații după ce deputata PSD Andreea Cosma l-a acuzat că a hărțuit-o sexual: „Niciodată nu a fost vorba unei hărțuiri, a unei „curtări” sau a unei relații care să afecteze actul de justiție, în condițiile în care pot face proba abținerii mele pe partea investigativă referitor la doamna în cauză. Mă simt jenat că trebuie să explic urmare a „dezvăluirilor” doamnei natura relației noastre. A existat o relație, de scurtă durată, inițiată de domnia sa, cu întâlniri, mesaje, fotografii, care pun în evidență, fără echivoc, consensualitatea acesteia. Însă, atunci când am realizat că, în realitate, aceasta urmărea devierea cursului anchetelor, culegerea de date și informații, am decis să mă retrag elegant.”, a declarat Negulescu jurnalistului Alexandru Căutiș de la Revista Kamikaze. Căutiș a prezentat pe contul său de Facebook în avanpremieră fragmente din interviul ce urmează să fie publicat.

Ce anunță Căuțiș pe contul său de Facebook:

Interviu cu procurorul Negulescu

Că tot e cod portocaliu, procurorul "Portocală" s-a decis să dea primul interviu din viața lui. Un interviu care va face niște persoane să simtă fiori reci pe șira spinării. Iată câteva pasaje. Interviul complet îl voi publica miercuri, în revista Kamikaze!

Mircea Negulescu: „Sunt sigur că Vlad Cosma deține înregistrări inclusiv cu domnii Victor Ciutacu, Mircea Badea și Mihai Gâdea, pe care le va folosi la momentul oportun."

"Și tot ca o picanterie, pentru că am văzut că vă plac, cu domnul Sebastian Aurelian Ghiță am avut două întrevederi cunoscute, atât de colaboratorii direcți, vorbesc aici de colegii polițiști, cât și de conducerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești de la acea vreme:
​La prima întrevedere, domnia sa, mi-a solicitat să nu mai continui investigațiile împotriva firmelor sale, deoarece ar ajunge în situația altui inculpat, acesta făcând referire la administratorul unei societăți comerciale investigate față de care stabilisem un prejudiciu provenit din evaziune și spălare de bani în cuantum de 102 milioane de euro."

"Pot face unele precizări raportate la aparițiile publice ale doamnei Andreea Cosma. Niciodată nu a fost vorba unei hărțuiri, a unei „curtări” sau a unei relații care să afecteze actul de justiție, în condițiile în care pot face proba abținerii mele pe partea investigativă referitor la doamna în cauză. Mă simt jenat că trebuie să explic urmare a „dezvăluirilor” doamnei natura relației noastre. A existat o relație, de scurtă durată, inițiată de domnia sa, cu întâlniri, mesaje, fotografii, care pun în evidență, fără echivoc, consensualitatea acesteia. Însă, atunci când am realizat că, în realitate, aceasta urmărea devierea cursului anchetelor, culegerea de date și informații, am decis să mă retrag elegant."



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...